Nie wiem czy psuć co po niektórym zabawę z mozolnym zbieraniem kredytów czy tym co bardziej leniwym ułatwić sprawę? Błąd lada dzień będzie pewnie załątany więc mało czasu zostało.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Sposób na pełny portfel w Gran Turismo 6
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Re: Sposób na pełny portfel w Gran Turismo 6
Gra dopiero co wyszła a ludzie już kombinują. Moim zdaniem w późniejszych etapach gry możemy się spodziewać lepiej płatnych sezonówek i sprawa z gotówką powinna się rozwiązać.
Komentarz
-
Re: Sposób na pełny portfel w Gran Turismo 6
Podobno za wygranie wszystkich wyścigów w trybie dla jednego gracza jest łącznie 8 milionów kredytów, więc nawet nie starczy na jeden z najdroższych wozów. Kupujesz grę, żeby przejechać się wozem X na trasie Y a twórcy wymagają od ciebie, że wpierw ukończysz wyścig Z 400 razy? Nie dziękuję. Kaz nie raczył udostępnić wszystkich wozów w trybie arcade? No to sobie je weźmiemy
W GT5 kupiłem wszystkie wozy legalnie - bez jeżdżenia pod trasą i innych tricków.
W GTA:Online jestem przeciwny glitchowaniu kasy, gdyż daje bezpośrednią przewagę nad innymi graczami. W GT6 Online są limity PO/mocy więc glitchowanie jedynie zwiększy różnorodność wozów w wyścigach.
Komentarz
Komentarz