Re: Zakup GT6 w wersji cyfrowej na allegro - UWAGA NA OSZUST
Zamieszczone przez kmieciu4ever
Witajcie! Szukam zaufanego forumowicza,aby wspólnie kupić GT6 w wersji elektronicznej. Ostatnio wśród znajomych plaga spalonych napędów w PS3 (winne: GTAV) i chciałbym, żeby mój napęd odpoczywał podczas gry w GT6.
Jak widzicie jestem na tym forum od 2010 roku i nigdzie się nie wybieram :-)
Jeżeli masz czas to się wstrzymaj trochę. Na PS Store jest promocja 12 deals of Christmas, co dwa dni dostajemy jakiś mocny tytuł przeceniony o ponad połowę. Nie zdziwiłbym się gdy GT6 trafiło do takiej promocji na dwie doby. Trzeba tylko regularnie sprawdzać PS Store. Ja czekam na GTA V
Zamieszczone przez Dj Brabus
Zamieszczone przez kmieciu4ever
Ostatnio wśród znajomych plaga spalonych napędów w PS3 (winne: GTAV)
Coś więcej na ten temat offtopowo można prosić? Jakaś plaga?
W 3 konsolach padł napęd podczas grania w GTA5. Przyczyna: konsola nieustannie streamuje dane z płyty. Osobiście mam już kilka tytułów z PS store i w połączeniu z szybkim dyskiem 250 GB gra się w nie idealnie. Szybciej się wczytują, a konsola działa ciszej.
Zobaczymy Siniak czy też tak będzie się śmiał gdy Tobie padnie napęd :-)
Z tego co pamiętam GT5 ładowało trasę i samochody a podczas wyścigu napęd się wyłączał. W GTA6 napęd pracuje non stop.
Nie widzę powodu dlaczego napęd nie miałby paść szybciej podczas gry w GTAV skoro konsola doczytuje dane z płyty na bieżąco a nie tylko podczas np. wczytywania wyścigu.
Wracając do tematu - nie wytrzymałem i kupiłem Gran Turismo w wersji cyfrowej. Chodzi rewelacyjnie - gra włącza się w 20 sekund, a wyścigi ładują się natychmiastowo.
Gdyby ktoś był zainteresowany to mam jeden slot na sprzedaż :-)
Komentarz