Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

DLC do Gran Turismo 6 - spekulacje, nowinki i inne

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: DLC do Gran Turismo 6 - spekulacje, nowinki i inne

No nie wiem, czy lepiej. Pracując, mając obowiązki nie każdy masz czas aby napieprzać w kółko kilka miesięcy po to aby odblokować jakąś furę za 3-20 mln kredytów, że choćby raz się nią przejechać, zobaczyć wnętrze itp. Pół biedy gdyby chociaż część z nich była dostępna w arcade do szybkiej gry, albo były by do wygrania w karierze. To tak jakbym miał w FIFIE najpierw rozegrać cały sezon Malagą, aby odblokować resztę drużyn z Primiera Division.

Komentarz

Zamieszczone przez charger
      No nie wiem, czy lepiej. Pracując, mając obowiązki nie każdy masz czas aby napieprzać w kółko kilka miesięcy po to aby odblokować jakąś furę za 3-20 mln kredytów...
      I właśnie dla takich ludzi wprowadzono te mikropłatności

Komentarz

nie, mikroplatwnosci to poszerzajacy sie jak zaraza trend wsrod developerow zeby wyciagnac od nas kase. w grze typu freemium byloby to do zaakceptowania ale we flagowej pozycji za ponad 200pln imo nie do pomyslenia. sama idea jest chora, pomimo argumentow za i przeciw.

Komentarz

Powinni zrobić tak jak w GT5. Kiedy ludzie już zdążą ograć wszystko powinni dawać takie sezonówki, dzięki którym będzie można zarobić na fury z wyższej półki.
          I may be slow but I'm still ahead of you.
          Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Najgorsze jest to, że po przejściu kariery będziemy mieli max 10% ogólnej liczby samochodów i zostanie grindowanie jednego wyścigu 100 razy zanim będziemy mieli na wóz za 20 milionów. Jako że nie mam na to czasu, zapewne poczekam na lepiej płatne wyścigi w przyszłości.

Z tego co wiem na razie nie ma wyścigów wytrzymałościowych, trybu B-spec, premii za codzienne logowanie a zawody sezonowe dają marne perę tysięcy. Jest ogólna bieda i zapowiada się masywny grind.

Mam wrażenie, że Polyphony nadal nie potrafi albo nie chce zrobić dobrego trybu single player. Dlaczego w trybie kariery nie ma premii za różnicę PO? Dlaczego nie można startować w wyścigaj jednej marki dla każdej z marek? Dlaczego nie możemy startować w goodwood własną furą?

Komentarz

Zamieszczone przez kmieciu4ever
              Dlaczego w trybie kariery nie ma premii za różnicę PO?
              Tego mi najbardziej brakuje i miałem nadzieję, że skopiują ten pomysł z sezonowych GT5. Nie wiem jak wy ale każdy wyścig da się wygrać samochodem o ponad 100 PO słabszym od tego jaki jest w wytycznych jako maksimum.
              Tak samo ciekawe jest to, że mamy wyścig, który w nazwie ma do 400 PO, a dopuszczają samochody do 500 PO. Albo się walnęli, albo ułatwili specjalnie, co mi się nie podoba.

Komentarz

Jest i na odwrót. W wyścigu w Monako podczas Festiwalu Italia dopuszczają auta do 500 P0. Na starcie oprócz Stratosa, Alfy GTA itp pojawiły się.......... dwa stare Fiaty 500 (w dodatku standardowe) i zostały zdublowane na trzecim okrążeniu. Kpina.

Komentarz

Zamieszczone przez Sasek
                  Tak samo ciekawe jest to, że mamy wyścig, który w nazwie ma do 400 PO, a dopuszczają samochody do 500 PO.
                  Tam w nazwie nie jest chyba do 400 PO, tylko po prostu 400 PO, co ma sugerować mniej więcej jakie auta tam startują. A limit jest faktycznie 500 PO - co nie zmienia faktu, że jest to głupie.

Komentarz

Ekhem... pany temat dotyczy DLC do GT6, może więc trzymajmy się go, hmm?

Komentarz

BMW M4 nadjeżdża

http://www.worldcarfans.com/11312096725 ... y---report

"Sony plans to introduce on Thursday a downloadable content (DLC) for Gran Turismo 6 which will include the production version of the BMW M4 Coupe."
                      Czyli w czwartek możemy spodziewać się zapowiedzi kolejnego DLC.

Komentarz

Z okazji 15 rocznicy serii:Vision Gran Turismo™Ponad 1200 autW grze dodano ponad 120 nowych aut, ...

Niestety w sekcji Aktualizacje, wyczytamy że wraca wyzwanie RedBulla
                        GT5 - 100%
                        GT6 - 100%
                        GTS - 100%
                        GT7 - 100%

Komentarz

Taki obrazek musi Wam na razie wystarczyć;D

Komentarz

Zamieszczone przez ArtiF1
                            http://www.gran-turismo.com/pl/products/gt6/

Niestety w sekcji Aktualizacje, wyczytamy że wraca wyzwanie RedBulla
                            Jeżeli te wyzwanie będzie tak "trudne" jak pozostałe, czyli licencje i czasówki na Goodwood, to pewnie równie szybko się je skończy i zbytnio bym się nim nie martwił.

Komentarz

BMW sypie ostatnio nowościami. Kilka dni temu przedstawili dwa nowe modele - M3 Sedan i M4 Coupe (to drugie pojawiło się u nas w GT6), a także wyścigową odmianę serii 2 (takie oznaczenie nosi teraz 1 Coupe) - M235i Racing. I teraz pytanie - czy te zdjęcia (?) nie wyglądają jak screeny z Gran Turismo?

(C) bmw fb
                              1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
                              http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Gdzieś tam na gtplanet jest link do artykułu, w którym przedstawiciel BMW potwierdza, że model M235i trafi do GT6.

Komentarz

Pracuję...
                                X