Re: Jakim samochodem przejechać wyścig? - pytania i odpowied
taaa ... całkowicie seryjnym R18, nawet bez zmian w docisku, na la Sarthe trzeba się trochę napocić by bez perfidnego ścinania zakrętów dogonić czołówkę. Na V-max dużo lepsze są benzynowe prototypy.
Witam,
Panie i Panowie jakim autem przejechać Willow Springs na 20 mil? W sumie to chodzi mi o jakieś autko i konfiguracje na jakiej byłbym w stanie to wygrać
Gram na kierownicy G27 i ten wyścig mnie położył.
Zamieszczone przez kaktus
Witam,
Panie i Panowie jakim autem przejechać Willow Springs na 20 mil? W sumie to chodzi mi o jakieś autko i konfiguracje na jakiej byłbym w stanie to wygrać
Mclaren mpc-12c, nie zjada tak opon jak inne samochody i dzięki temu można więcej okrążeń przejechać lepszym tempem. Jechałem nim i na mecie miałem przewagę nad drugim kierowcą jakieś 20-30 sekund.
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
Dzięki chłopaki za szybką odpowiedź. Ale między czasie trafiłem na link i ukończyłem wyścig na złoto.
Dla potomnych auto to Suzuki GSX-R/4 '01 a konfiguracja tu: http://www.gtplanet.net/forum/threads/s ... st-9132290
Świetnie się trzyma drogi i bardzo mało żre paliwa, wyścig przejechałem bez tankowania.
P.S. A co może być bo tym samym autkiem chciałem pokonać 10 okrążeń na ASCARI RACE RESORT i bardzo dobrze mi szło, nawet za dobrze i nagle z pozycji nr.1 zostałem zakwalifikowany na nr.16 ?
P.S. A co może być bo tym samym autkiem chciałem pokonać 10 okrążeń na ASCARI RACE RESORT i bardzo dobrze mi szło, nawet za dobrze i nagle z pozycji nr.1 zostałem zakwalifikowany na nr.16 ?
Pewnie dopadł cię bug w którym za bardzo odskoczyłeś od reszty stawki i źle gra zliczyła przejazdy okrążeń kierowców AI. Myślałem, że ten bug załatali w jakimś patchu, widocznie dalej się zdarza. Rozwiązaniem jest przejazd z mniejszą przewagą czasową nad drugim kierowcą.
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
Zamieszczone przez Sasek
Witam,
Mclaren mpc-12c, nie zjada tak opon jak inne samochody i dzięki temu można więcej okrążeń przejechać lepszym tempem. Jechałem nim i na mecie miałem przewagę nad drugim kierowcą jakieś 20-30 sekund.
Ja nie mogę wybrać tego McLarena na Willow Springs na 20 mil.
A jakie auto polecacie do wyścigu na Apricot Hill w 20 minut? Próbowałem jeździć Nissanem GT-R R35 Touring Car, ale przy jednym Pit Stopie zabrakło mi paliwa na ostatnim okrążeniu
Na wstępie się przywitam- cześć wszystkim Jest to mój pierwszy post tutaj. Mam nadzieję, że pomożecie
Międzynarodowa A- ostatnie zawody - Mistrzostwa świata GT.
Męczyłem się z Veyronem, później z GTR R35 TC i nie da rady, choćby nie wiem co
Jakieś propozycje?
Komentarz