To zabłysnąłeś,popatrz na car liste,wg mnie to zaleta taka duża ilość wersji danego modelu,widać jak się zmieniał na przestrzenii lat,wolę żeby było 20 Skylinów niż 2
Szczerze to z Nissanem i Mazdą trochę przeginają. Entuzjasta Skyline'ów się odnajdzie i powie że fajnie. Ale ilość Mazd Miata w salonie jest przytłaczająca...
Powinno odtworzyć od 9:34, jak nie to przewińcie sobie: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... WV8Y#t=574
Za dużo, moim zdaniem.
Jestem zdania, że lepiej wybrać 1-2 modele samochodu z każdej generacji i wystarczy. Tak, żeby było widać jak się zmieniała na przestrzeni lat. Te wszystkie wersje, jedne przeznaczone na rynek japoński inne na amerykański nie mają sensu, bo praktycznie niczym się nie różnią. Zrobić 3-4 mazdy Miata i MX-5 i starczy. To samo z RX-7. One nawet mocą się nie różnią.
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
To zabłysnąłeś,popatrz na car liste,wg mnie to zaleta taka duża ilość wersji danego modelu,widać jak się zmieniał na przestrzenii lat,wolę żeby było 20 Skylinów niż 2
No może troszkę zbytnio wyolbrzymiłem liczbę, ale nie zmienia to faktu, że dali modele różniące się jedynie rocznikiem, nic poza tym. W sumie i tak jest lepiej, niż w GT4.
Komentarz