Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Demo GT6 - wrażenia, relacje, opinie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Demo GT6 - wrażenia, relacje, opinie

Zamieszczone przez Maciako
    Ręcznym zawsze neutralizowałem podsterowność, bo mam tendencję do zbyt szybkiego wchodzenia w zakręty.

Podejrzewam, że Leaf, 370Z i GTR mają ręczny w "przycisku" i niemożliwe jest uruchomienie go podczas jazdy. Być może Kaz chce być jak najbliżej rzeczywistości.

W ogóle zauważyliście, że GTR rzuca tyłem jak karp wyciągnięty z wody? W GT5 był nie do wytrącenia z równowagi.
    Głupoty gadacie. Ręczny jest, ale trzeba go przypisać w ustawieniach sterowania kontrolera. Zwykła wpadka PD.

Komentarz

Głupoty gadacie. Ręczny jest, ale trzeba go przypisać w ustawieniach sterowania kontrolera. Zwykła wpadka PD.
      Dokładnie, ręczny można przypisać :mrgreen:

Fizyka jazdy... Buja na boki, prowadzenie łatwiejsze, szybsze loadingi w porównaniu do GT5, graficznie jakby gorzej niż u poprzednika.

Komentarz

Co do grafiki to mam mieszane uczucia, ale poczekajmy do premiery. Z jednej strony cienie wyglądają lepiej, a z drugiej grafika jest bardziej cukierkowa, taka jak w Forza, co mnie osobiście się nie podoba. Gorszy problem stanowi spadek framerate, jeżeli się z nim nie uporają, to widok z kokpitu będzie niegrywalny. I będzie to znacznie większa wtopa niż standardy w GT5.

Komentarz

Jak dla mnie grało się w to super. Najbardziej mi się podoba poprawiona fizyka, tutaj twórcy zdecydowanie odwalili kawał dobrej roboty. Piękne menu i szybkie ładowanie. Co do grafiki to nie mam zbytnio zastrzeżeń, zapewne jeszcze ją poprawią. Jedyny problem to A.I., które raczej nie jest wyzwaniem.

Już nie mogę się doczekać pełnej wersji.
          Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Jak zobaczyłem swój pierwszy przejazd leaf'em to miałem delikatne deja vu odnośnie gta4 . Miękko. Bardzo miękko. Dokładnie - zawieszenie jak w samochodach z gta 4. Tak ma być?

Komentarz

Wystarczy popatrzeć na 370Z i GT-R,widać że w zwykłych samochodach samochód síę wychyla bardzo mocno,a przy niskich sportowych wozach już przechyły sa znacznie mniejsze

Komentarz

Zamieszczone przez Glenn
                Jak zobaczyłem swój pierwszy przejazd leaf'em to miałem delikatne deja vu odnośnie gta4 . Miękko. Bardzo miękko. Dokładnie - zawieszenie jak w samochodach z gta 4. Tak ma być?
                w GT6 jest drobna różnica, tutaj samochodom zwykle udaje się skręcić przy prędkości większej od spacerowej
                narancs alternativa

Komentarz

Na samą myśl o Silverstone robi mi się już dzisiaj niedobrze... Ale przekonałem się do fizyki jazdy: Dobrze czuć wóz na zakrętach , to na ile można sobie pozwolić. Samochód zachowuje się też przyjemniej w nadsterowności ,którą łatwiej wykorzystać do poprawiania czasu. Zobaczymy co będzie w wersji finalnej. Zaczęli chyba dobrze

Komentarz

Grałem u kolegi i bardzo ciekawa gierka. Grafika przypomina tą z Forzy, jednak mi się to podoba. Fizyka jazdy - prawie genialne (czyli w moim rozumieniu strzał w 10). Miałem zamiar sprzedawać PS3 po wyjściu PS4, jednak ze względu na tą grę, rezygnuje

Komentarz

Jakoś się trudniej zrobiło, tak mi się wydaje Może to przez Silverstone, ale dość wymagająca jest ta Academy. Ogólnie pozytywnie, ale tak naprawdę dużej różnicy od GT5 nie ma. Graficznie jest sporo niedociągnięć, ale uznaję to za bolączki wersji demo, dźwięki chyba są na plus, no i przede wszystkim fajnie z modelem i fizyką jazdy. Leaf się fajnie buja, prowadzenie ogólnie wydaje mi się bardziej realistyczne. Zobaczymy jak wyjdzie całokształt finalnego produktu, na AI bym tak nie psioczył, bo to tylko Sunday Cup w wersji demo, musiało być banalnie
                      http://najalternatywniej.blogspot.com/
                      keep calm & carry on
                      digart - lastfm
                      ---
                      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
                        Jakoś się trudniej zrobiło, tak mi się wydaje Może to przez Silverstone, ale dość wymagająca jest ta Academy.
                        Nie akademia tylko mocna konkurencja. Czasy na złoto są śmieszne. Zobaczymy co dodadzą po zakończeniu kwalifikacji. Dzisiaj najwyżej na 190 miejsce się wbiłem.

Komentarz

Kółka się kręcą więc jestem zadowolony. Na razie przejechałem pierwszy wyścig i nie kupiłem nawet auta do zawodów no ale... Nie mogłem przestać podziwiać tego menu ;x

Komentarz

Świetnie, że gracie a powie mi ktoś gdzie znajdę owe demo przeszukałem wzdłuż i wszerz ps store i nic ;///
                            A-Spec - 35lvl
                            B-Spec - 35lvl

License Test: 60 Gold
                            Kontroler: Pad SIXAXIS

Login PSN - Andrzej_87
                            My Photo Mode

Komentarz

Juz nie znajdziesz.

Komentarz

Głupota ma maksa, ze inni już nie mogą zassać i pograć

Komentarz

PracujÄ™...
                                X