Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo 6 - Auta które są godne polecenia

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Gran Turismo 6 - Auta które sÄ… godne polecenia

Dopiero 12 godzin grałem w GT6 (z modyfikowany save'em) i miałem okazje się przejechać w następującymi autami które zarazem chciałbym Wam polecić:
    • NISMO Skyline GT-R R-tune (R34) '99 - czuje ogromny sentyment do niego od czasów GT3, optymalnie wzmocniona wersja, może nie jest zbyt zwrotna ale ma doskonaÅ‚a przyczepność, przyzwoite przyspieszenie
    • RUF RGT '00 - bardzo zwrotne auto, ryk silnika, glos sinika, i redukowanie biegów to czysta przyjemność
    • Ferrari 250 GTO CN.3729GT '62 - mechaniczny dźwiÄ™k silnika, duża frajda z jazdy, dobra przyczepność
    • Mazda RX-7 Type R Bathurst R (FD) '01 - Å‚atwy w prowadzeniu, Å›wietna przyczepność
    • Honda NSX Type R '02 - Å›wietna przyczepność, przyzwoite przyspieszenie
    • Chevrolet Corvette Stingray (C7) '14 - to chyba najwiÄ™ksza niespodzianka. American Muscle wÅ‚oskim akcentem. WyÅ›mienicie siÄ™ go prowadzi, piÄ™kny ryk silnika, doskonaÅ‚e przyspieszenie.
    • Ferrari Dino 246 GT '71 - przyjemnie siÄ™ nim jeździ, dynamiczne, zwrotne
    Z pewnością lista będzie rosła, a zarazem jestem ciekaw które auta wam dają dużą frajdę z jazdy.
    Dajcie znać.

Lotus Elise Race Car '96. Już za pierwszym razem jak ogrywałem GT6 zaraz po premierze strasznie pozytywnie zaskoczyłem się tym małym wariatem a ostatnie ogrywanie na kierownicy tylko to potwierdziło. Prowadzi się świetnie a i z racji wagi osiągi nienajgorsze. No i to nagroda a jak wiadomo za darmo to uczciwa cena <mniam>
    http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
    GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
    GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
    GranTurismo 5 99%
    GranTurismo 6 100%

Komentarz

PracujÄ™...
    X