Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gdzie najszybciej nabijac kase ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Gdzie najszybciej nabijac kase ?

Po prostu chce kupic duzo fajnych samochodów.
    http://pl.youtube.com/SagatPL

Re: Gdzie najszybciej nabijac kase ?

Takie pytanie też już chyba gdzieś było Najlepiej weź jakiś szybki wózek i idź na wyścig gdzie dużo kasy dają i nic nie pozostaje tylko jeździć do bólu na danej trasie :wink: Czy tak można w Gran Turismo 5 P. zarobić tylko 2 000 000 bo już więcej w kasie nam się nie mieści chyba za mały portfel nam zrobili

Edit:
    Jeśli nie chce ci się latać i zbierać to tutaj masz Save w którym jest dość wozów a w tym 7 F1 2007 :mrgreen:

Mały handel sejwami :wink: http://www.rapidshark.pl/utc3o1b73yfg/P ... e.rar.html

Komentarz

Ojej - ale mi chodzilo o to ktory wyscig jest najbardziej oplacalny i najkrocej sie na nim jedzie. Dziekuje za save game ale jednak nie uzyje go bo mam tylko 2 gry na ps3 i chce grac w te gry az wycisne z nich wszystko :mrgreen:
      http://pl.youtube.com/SagatPL

Komentarz

Ja osobiscie w A klasie polecam jedno koleczko na Eiger w BMW M3, a w S klasie Ford GT na HSR. Pierwszy wariant M3 prostsze w prowadzeniu w 1 minute 20 s masz 20k, drugi wariant w minute z hakiem masz 32k. To jest najszybszy imo sposob. Mozna zarobic wiecej za jeden wyscig, ale trzeba krecic wiecej kolek, wiec to jest sposob najefektywniejszy. Ewentualnie jezeli chcesz sie przy tym dobrze pobawic to polecam gre on-line ;-)

Komentarz

Ja robiłem kasę w wyścigu Fordem GT ale tym w DEALERSHIPS>FORD>i tam jest event FORD GT można go tuningować więc łatwo i szybko
          A-spec- 39
          B-spec- 36
          D.Brown - 35 Bardzo opanowany
          H.Schumacher - 32 Åšrednio opanowany
          T.Dickerson - 31 Åšrednio porywczy
          I.Bass - 31 Bardzo porywczy
          O.Nowak - 33 50 / 50
          B.Barrios - 31 Åšrednio opanowany

Komentarz

trollo- na koleczku w klasie A z autkiem BMW M3 Coupe 07 masz max 17.5tys a nie 20tys ale trzeba wykrecic najlepszy czas co graniczy z cudem. W klasie S Fordem GT za drugie miejsce placa 10tys a wiec za pierwsze pewnie tez 17.5 albo co najwyzej 20tys a nie 32tys wiec wydaje mi sie ze wprowadziles kogos w blad (jak i mnie az musialem sprawdzic)
            Najwiecej kasy jest placone na Daytonie (S-9) i jest to 32.5tys za zrobienie pieciu okrazen w okolo 4min 10sek.Nieznam innego sposobu na zarobienie 32.5tys niz ten bo gdzie indziej placa mniej,albo tyle samo a o niebo trudniej wygrac!

sbstnf - rowniez tam w evencie od Forda jest placone malo (dokladnie 22.5tys) a wiec czy ja wiem czy szybko bo ze latwo to owszem? Sa trzy kolka sa do zrobienia,kazde cos okolo 1min 7-8sek bez szalenstw a wiec 3x1min8sek=3min 24sek czyli prawie cztery minuty za 22.5tys.Czyz nie lepiej na spokojnie zrobic szybko piec kolek po 49-50sek kazde (5x50sek=250sek a wiec leciutko ponad 4min + odpalanie w menu 3sek ) i miec trzydziesi dwa i pol tysiaca? Polecam te even dla znudzonych jezdzeniem w kolko na Daytonie,bo musze przyznac ze chetnie tam wlasnie wchodze by sobie odreagowac ten owal!
            Jeszcze dwadziecia przejazdow i w koncu bede mogl sobie kupic upragnione Ferrari Kimiego Raikkonena z 2007r!
            Sorrki ze taki spozniony temat bo Wy wszyscy pewnie juz dawno macie wszystko,ale ja dopiero niedawno zaczalem w to grac.

Pozdrawiam maniakow GT5P

Komentarz

christoff.w napisał(a)

trollo- na koleczku w klasie A z autkiem BMW M3 Coupe 07 masz max 17.5tys a nie 20tys ale trzeba wykrecic najlepszy czas co graniczy z cudem. W klasie S Fordem GT za drugie miejsce placa 10tys a wiec za pierwsze pewnie tez 17.5 albo co najwyzej 20tys a nie 32tys wiec wydaje mi sie ze wprowadziles kogos w blad (jak i mnie az musialem sprawdzic)
              Najwiecej kasy jest placone na Daytonie (S-9) i jest to 32.5tys za zrobienie pieciu okrazen w okolo 4min 10sek.Nieznam innego sposobu na zarobienie 32.5tys niz ten bo gdzie indziej placa mniej,albo tyle samo a o niebo trudniej wygrac!

najszybszy sposób na kasę w GT5P to moim zdaniem S-9, szybko łatwo i 45 000 wpada za pierwsze miejsce, można zarobić 50 000 na S-6, szybko, ale trudno być pierwszym, 50 000 płacą też na S-7 i S-10, najprzyjemniej zarabiać ścigając się w sieci

Komentarz

przepraszam za jeden po drugim, zamiast zacytować skopiowałem, moja odpowiedź to
                najszybszy sposób na kasę w GT5P to moim zdaniem S-9, szybko łatwo i 45 000 wpada za pierwsze miejsce, można zarobić 50 000 na S-6, szybko, ale trudno być pierwszym, 50 000 płacą też na S-7 i S-10, najprzyjemniej zarabiać ścigając się w sieci

Komentarz

christoff.w sprawdziłem jeszcze raz i u mnie w Gran Turismo 5 Prologue wyścig tym fordem gt jest za 1sze miejsce 45 000,00CR. A co do ścigania się po siecito fajnie się tam zdobywa kasę ale żeby jej zarabiać dużo trzeba jechać na pro co nie każdemu pasuje i jeszcze zdobywać podium po 10 okrążeniach...
                  A-spec- 39
                  B-spec- 36
                  D.Brown - 35 Bardzo opanowany
                  H.Schumacher - 32 Åšrednio opanowany
                  T.Dickerson - 31 Åšrednio porywczy
                  I.Bass - 31 Bardzo porywczy
                  O.Nowak - 33 50 / 50
                  B.Barrios - 31 Åšrednio opanowany

Komentarz

Zdecydowanie najszybciej zarabia się w A-3. Jedzie się BMW na Nordzie. 30k za gold co po wejściu w wprawę daje niezłą gotówkę. Da się wyrobić w godzinkę półtora bańki. Jak dla mnie najszybszy sposób zdobycia kasy. A jak się to nudzi, to Mine's Skyline w S-3, albo w manufactures u forda GT-40 się leci 3 lapki na high speed ringu i zgarnia 47,500 za nieco ponad 3 min jazdy. Ale A-3 zdecydowanie najszybciej, jak się ogarnie trasę i samochód to tego Lancera i Alfe się wyprzedza na zakręcie przed hopą.
                    I may be slow but I'm still ahead of you.
                    Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Gdzie zarobię dużo kasy jeśli ma 33 poziom ?

Komentarz

PracujÄ™...
                      X