Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Do wszystkich bioracych udzial w GP

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Do wszystkich bioracych udzial w GP

Zeby nie robic sztucznego tloku w temacie o GP, zalozylem temat, ktory pozniej mozna wykasowac, a chodzi o to, zeby kazdy uczestnik wpisal czym jezdzi i jaki widok. Wpisujcie tylko te 2 kwestie.

Wengrzyn - Driving force GT - widok ze zderzaka.
    "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Re: Do wszystkich bioracych udzial w GP

CZARUS - joypad (sixaxis) i zegary (widok ze zderzaka).
    Oczywiście także krzyżak i automat.

Komentarz

StankiewiczLukas - sixaxis (krzyzak) + widok ze zderzaka (czasem dla odmiany ze srodka) + manual
      PS: jezeli ktos zaczyna przygode z gt to niech sie trzyma z dala od krzyzaka bo potem to ciezko sie przerzucic na analog, ja juz zrezygnowalem z nauki na analogu i czekam na g25...

Komentarz

Wookash7- nie wiem czy jest to błąd.
        Krzyżak spokojnie pozwala ukończyć GT3,4 i GT5P na złoto i 100 procent.
        Twoje wyniki też o czymś mówią. Kierownica to już inna historia.
        Przepraszam, że pisze tak średnio w temacie.

Komentarz

Witam.
          Lukasz1988_PL - Od 3 dni DFGT ;] wcześniej krzyżak. (Wszyscy mówili i pisali że na kierze się lepsze czasy wykręca ale ja nie potrafię za cholerę no ;/ muszę jeszcze potrenować) Co do kamery to oczywiście zderzak.

PS. Jeszcze się chciałem zapytać czy G25 naprawdę jest warta tych pieniędzy ? Mam nadzieję że możliwość zmiany biegu z 4 na 2 bez przechodzenia przez 3 to nie jedyna zaleta co nie ?

Pozdrawiam
          Łukasz

Komentarz

ja smigam na Logitech Driving Force GT od jakiegos czasu
            widok z kabiny bo bradzo lubie na czasowkach ze zderzaka bo wiecej widac
            Reklama Poligrafia Drukarnia http://www.reproskan.pl

Komentarz

G25 manual ze sprzeglem (ale nie wkładam z 4 na 2 :mrgreen: ), widok ze zderzaka.
              Nie ma szybkich ani wolnych samochodów. Są tylko szybsze lub wolniejsze od innych.

Komentarz

MOMO + manual, widok ze zderzaka

Komentarz

DFP + manual, zderzak
                  All Gold Boy

Komentarz

sixaxis (galki) + manual
                    zderzak

Komentarz

G25 ( zapadki ( łopatki ; ) ) + definitywnie stary dobry i jedyny dla mnie bumper cam ( zderzak ) / że manual chcialem sobie darować ( oczywiste) ale po tym jak ostatnio widzialem zachowanie paru osob z tego forum na "streamie" z gamescomu wole napisac

Komentarz

Qusso - zapadki tzn lopatki?.
                        CO do skrzynki - ostatnio widzialem kolesia na top 100, i to wysoko w rankingu, ktory jezdzil automatem
                        "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Komentarz

Zamieszczone przez Qusso
                          G25 ( zapadki ( łopatki ; ) ) + definitywnie stary dobry i jedyny dla mnie bumper cam ( zderzak ) / że manual chcialem sobie darować ( oczywiste) ale po tym jak ostatnio widzialem zachowanie paru osob z tego forum na "streamie" z gamescomu wole napisac
                          Chyba jestem jedyny, który jeździ w grand prix na automacie (sixaxis). Moja filozofia jest prosta.
                          Samochód zazwyczaj kieruje się kierownicą i tu zawsze jadę na manualnej skrzyni.
                          Jeśli joypad to tylko automat. Czasy odrazu są gorsze, ale nie przeszkadza to by zdobyć wszystkie złota i 100 procent.
                          Przechodzę GT na joypadzie i automacie, a potem na kierownicy i manualu - frajda podwójna.
                          Tym bardziej, że jeżdzę prawie tylko w Gran Turismo. Ta gra to czysta radość i spełnienie marzeń
                          - jednym słowem dla mnie nirvana

Komentarz

Pracuję...
                          X