Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ustawka Online

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Ustawka Online

To nie świruj cichociemnego tylko dawaj na tor zamiast pieprzyć o U2 xD

Komentarz

OMG

Forum o GT a nikt nie jeździ online?

Komentarz

A wiec sprawa ma się tak aby razem wejść na tor wystarczy ze się umówimy na forum max 10 osób, dlaczego 10 lub 11 już nie pamiętam bo więcej nie pomieści czat. do czego zmierzam mianowicie jak już się umówimy to każdy z interesantów doda mnie do znajomych wpisując moje ID (M-Michalczyk) po czym ja zrobię pokój czatu i zaproszę was do niego, a następnie znajomy znajomego itd... tak że kto będzie miał ochotę to wbije do tego pokoju, zapytacie co dalej już wyjaśniam proste jak drut pytam się czy każdy gotowy i na go wciskamy start tym samym niema bata żebyśmy razem się nie połączyli ponieważ z moimi ziomalami tak robimy i się ścigamy bez żadnych problemów po 4,7 czytam 10 osób tyle ze to nie polacy i to nie to samo. Więc wpadłem na ten pomysł chętnych zapraszam, myślę ze do piętnastego czyli wypada to w Niedzielę damy radę. Proponujcie jakimi samochodami i na jaki tor chodzi mi o to ażeby wszyscy mieli takie same auto, fajnie by to wyglądało
        samo PL . Proszę o opinię i co o tym sądzicie pozdro.

Czerwony kolor jest zabroniony używać może go tylko Administracja! JI

Komentarz

A ja mam pytanie. Czy wybiera się jakieś serwery po wejściu na "online"? Dlaczego pytam? Bo jak gram to zawsze mnóstwo ES, JP, DE i GB a polaków to jeden na tydzień mi się trafi. Dlaczego?

Komentarz

Bo to prologue - demo wydane 2 lata przed premierą, na maxa uproszczone. Nie możesz wybierać.
            Btw ja też jestem chętny do jakiegoś wyścigu.

Komentarz

można by się umówić bo za cholerę polaka spotkać nie mogę, cała eu, japońce i amerykanie w nocy, a naszych nie widać

Komentarz

Nie spodziewałem się, że jeszcze zagram w GT5;P, ale jednak ;D Zapraszam na trase London 550PP FWD Najlepiej gdyby zgłosiły się osoby, które mają czasy ok. 54.500, bo chce troche emocji w wyściugu. Osobiście kręce ok. 54.050, więc czym ktoś szybciej jeździ tym lepiej ;] Pozdrawiam i zapraszam

Komentarz

A ja jestem tu nowy ale mam fajny sposób żebyście albo żebyśmy razem pościgali się w GT5P.
                  1. Trzeba się mieć w znajomych
                  2. Włączamy pomiędzy chętnymi rozgrywki online w GT5p czat tekstowy
                  3. Dogadujemy się na czacie już kto ma decydować o chwili startu wyścigu
                  4. Osoba która została wybrana do wybrania chwili startu zaczyna odliczać np. 54321
                  5. Każda zainteresowana osoba z czatu powinna poczekać na 1 (w przypadku 54321) ponieważ każde kilka sekund zwątpienia może spowodować iż nie będziemy się razem ścigać a czasami klawiaturka w czacie robi się nieaktywna jeżeli zbyt szybko się wysyła tekst

Ta metoda jest sprawdzona przeze mnie
                  Tą metodą posługuję się nawet z graczami z innych krajów oraz kontynentów
                  Powodzenia i dobrych czasów okrążeń życzę
                  A-spec- 39
                  B-spec- 36
                  D.Brown - 35 Bardzo opanowany
                  H.Schumacher - 32 Średnio opanowany
                  T.Dickerson - 31 Średnio porywczy
                  I.Bass - 31 Bardzo porywczy
                  O.Nowak - 33 50 / 50
                  B.Barrios - 31 Średnio opanowany

Komentarz

Zamieszczone przez sbstnf
                    A ja jestem tu nowy ale mam fajny sposób żebyście albo żebyśmy razem pościgali się w GT5P.
                    1. Trzeba się mieć w znajomych
                    2. Włączamy pomiędzy chętnymi rozgrywki online w GT5p czat tekstowy
                    3. Dogadujemy się na czacie już kto ma decydować o chwili startu wyścigu
                    4. Osoba która została wybrana do wybrania chwili startu zaczyna odliczać np. 54321
                    5. Każda zainteresowana osoba z czatu powinna poczekać na 1 (w przypadku 54321) ponieważ każde kilka sekund zwątpienia może spowodować iż nie będziemy się razem ścigać a czasami klawiaturka w czacie robi się nieaktywna jeżeli zbyt szybko się wysyła tekst

Ta metoda jest sprawdzona przeze mnie
                    Tą metodą posługuję się nawet z graczami z innych krajów oraz kontynentów
                    Powodzenia i dobrych czasów okrążeń życzę

sbstnf Zobacz parę postów wyżej to samo napisałem

Komentarz

Ach... to przepraszam... no a wracając do ustawki online to może korzystając z niezłego challengu jakim jest SUZUKA PP550 RWD ustawilibyśmy się w kilka osób i pokulalibyśmy się po tej trasie która ma do zaoferowania wszystko czego tylko trzeba?
                      Lubię na niej jeździć Ferrari F430 na oponach N1 mój rekord to 2.34.688. Wszystkich chętnych zapraszam do zaproszenia mnie do znajomych oraz do czatu mój nick na PSN to:

sbstnf

Pozdrawiam wszystkich fanów serii GT Sebastian
                      A-spec- 39
                      B-spec- 36
                      O.Nowak - 33 50 / 50

Komentarz

popróbuję dzisiaj na suzuce tym f 430 i zobaczę co wykręcę, jeśli czas będzie porównywalny chętnie pośmigam w większym gronie
                        f-430 na gumach n-1 to nie dla mnie,jakoś dziwnie mi się jeździ, wolę słabsze autko na lepszych gumach

Komentarz

Hmmm.. to może niech każdy zaiteresowany ustawką napisał na jakich zasadach i jaki wyścig chce jechać zeby w końcu się USTAWIC!
                          A-spec- 39
                          B-spec- 36
                          O.Nowak - 33 50 / 50

Komentarz

Ja jestem zainteresowany, tor i samochód dowolny, jeśli to ma być 10 kółek to proszę o ustawienia do autka bo w tym temacie jestem noga i jeden dzień na kilka kółek żeby potrenować, sobota i niedziela od ok 16 do późnej nocy. Najwięcej jeżdżę na HSR, Londynu praktycznie nie znam.
                            Jestem cienki jak dupa węża, ale pośmigam chętnie.

Komentarz

No i od razu widać konkrety jeszcze kilka osób i będzie się działo na GT5P online będzie dużo [PL] na torze...
                              Sobota brzmi świetnie to może tak o 16.30 High Speed Ring PP600 AWDi teraz samochód mi to jest również obojętnie gram na padzie więc jak przegram to się nawet nie denerwuję No może czasami... Proponowałbym ustawienia fabryczne oprócz opon... lubię testować auta na oponach typu N1 bo na R to samochód jedzie jakby był przyczepiony a na N1 podczas wyścigu liczy się każdy najmniejszy nawet błąd typu lekki poślizg... do soboty powinniśmy wybrać jakiś samochód :-) pozdrawiam bo grypa szaleje
                              A-spec- 39
                              B-spec- 36
                              O.Nowak - 33 50 / 50

Komentarz

Zrobiłem kilka kółek na HSR PP600, R8 4.2FSI '07 i R35 GT-R '07, ustawienia fabryczne na gumach N1 i nissan szybszy ale większość kółek na czerwono przez utratę stabilności przy hamowaniu w zakrętach
                                R8-1,23,7xx
                                R35-1,21,443
                                można sporo urwać z tych czasów, ale musiałbym pojeździć dużo więcej niż po 8-10 kółek

Komentarz

Pracuję...
                                X