Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Turniej... ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Turniej... ?

Witam !
    Wiem że jest nas na razie bardzo mało, ale skoro wszyscy mają turnieje to czemu my byśmy nie mogli zrobić jakiegoś ?
    Wprawdzie tras dużo do wyboru nie ma ale myślę że za to poziom będzie wysoki bo wszyscy dobrze trasy znają
    Powiedzmy że nowy turniej tzn nowa trasa i samochód był by rozgrywany co miesiąc . Jak wiadomo nie każdy ma czas :wink:
    Piszcie kto ewentualnie był by chętny na tego typu zabawę
    Mam nadzieję że paru chętnych będzie i nie skończy się na samym pomyśle :wink:

Pozdrawiam

Re: Turniej... ?

Gdyby jednak dało radę u mnie z PS3 w piątek(wciąż mam nadzieję...) to bardzo chętnie, jeśli nie, to piszę się na to ale dopiero na święta...

Komentarz

Zamieszczone przez Serwer
      Gdyby jednak dało radę u mnie z PS3 w piątek(wciąż mam nadzieję...) to bardzo chętnie, jeśli nie, to piszę się na to ale dopiero na święta...
      Spokojnie Terminy nas nie gonią więc każdy da radę
      No to na razie są 2 osoby... myślę że jak będzie 5-6 osób to turniej będzie można otworzyć, chociaż po ciuchu liczę na trochę więcej zainteresowanych :wink: Piszcie do wszystkich znajomych co mają GT5P :mrgreen:

Komentarz

U mnie podobnie jak u Serwera - też JESZCZE nie mam PS3, chociaż dowiedziałem sie, że już zostało zakupione Ale pogram najwcześniej w sobote
        http://najalternatywniej.blogspot.com/
        keep calm & carry on
        digart - lastfm
        ---
        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
          dowiedziałem sie, że już zostało zakupione Ale pogram najwcześniej w sobote
          Wiesz jak cholernie Ci zazdroszczę ? Gratuluję

Pozdrawiam

Komentarz

No no grono zaczyna się powiększać

Pozdrawiam

Komentarz

Turniej ??? Hmmmmmm OCZYWIŚCIE ŻE TAK
              Fajnie by było jak by można stworzyć własny wyścig online i tam urządzić turniej, (ale na razie chyba nie można „wybierać”, z kim chce się grać).
              Tak czy siak turniej to fajny pomysł.

PS.
              Mam takie pytanie odnośnie PS3 trochę oderwane od tematu, ale może mieć jakiś związek z turniejem i z GT5P.

Mianowicie, jest taka opcja w menu (Psa a nie GT5) jak dodawanie przyjaciół.
              Czy wiecie czy ewentualnie po dodaniu w ten sposób znajomego, Gran Turismo uwzględnia to podczas grania online.
              Czy np. jeżeli chcę się ścigać na Pro na Suzuce to czy serwer przydzieli mi jako przeciwnika mojego przyjaciela jeśli takowy w danym momencie też podłącza się w ten sam wyścig ?
              Może macie jakieś doświadczenia w tym temacie ?
              Jeśli coś to mój nick to nikwax.
              Piszcie swoje z chęcią dodam kolegów z grona do znajomych
              Pozdrawiam.

Komentarz

Oczywiście możemy spróbować Już wpisuję twój nick i zobaczymy co i jak

Komentarz

Witam Panowie...

Jak tam sprawa z waszymi PS3 ?

Komentarz

U mnie dopiero na święta Niestety nie tym razem...

Komentarz

Ehh..
                      No trudno szkoda...
                      To czekamy teraz na Witka i może ktoś jeszcze się zgłosi

Komentarz

Może dołącze, tylko najpierw muszę podłączyc DFP i neta :mrgreen:
                        http://najalternatywniej.blogspot.com/
                        keep calm & carry on
                        digart - lastfm
                        ---
                        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

ja jak najbardziej jutro przyjedzie jeszcze do mnie kurier splenilem swoje kolejne marzenie http://www.allegro.pl/show_item.php?item=438037836
                          Reklama Poligrafia Drukarnia http://www.reproskan.pl

Komentarz

Ścigając sie dzisiaj na Suzuce 750 zauważyłem dość ciekawą sprawę.Otóż moimi przeciwnikami w 80% byli Japończycy i nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie to, że zaraz po rozpoczęciu wyścigu około 5,6 z nich zjeżdżało na bok toru wyrażnie na coś czekając Tylko na co do jasnej ch... .Postanowiłem to sprawdzić...

A ci spryciararze najzwyczajniej w świecie hopla z powrotem na tor i ustawiają się do startu.Wystartowali i scigali się cztery okrążenia.Byli to goście chyba z jakiś klanów czy grup bo mieli te same nazwy, tylko różnili się numerami przy nickach.Ja akurat trafiłem na dwie takie grupy, jedna z nich nazywała się TEAM_2CH(czy jakoś tak)Zwróciłem jeszcze uwagę na to że jeden z nich o całkowicie innym nicku i w dość przeciętnym aucie jak na ten tor, bo w Suzuki Swift stawał sobie w różnych miejscach toru i chyba obserwował poczynania swoich ziomali(sędzia?) Kiedy chciałem do niego podjechać to się szybko zmył, wstydliwy jakiś czy co :mrgreen: ??

Może jest to jakiś patent na turniej, tylko że z żywymi przeciwnikami a do tego z Polakami!! Jest tylko jeden MAŁY problem:nie wiem jak udaje im się razem dostać na ten sam tor??Może jakiś techniczny myk? nie wiem , nie znam się.

Jeżeli kogoś z was choć trochę zainteresował ten temat to może coś pokombinujemy?Pozdrawiam
                            Tylko dwie rzeczy są nieskończone:
                            Wszechświat oraz ludzka głupota -
                            choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.

Komentarz

Ciekawa sprawa... Jeżeli była by taka możliwość to czemu nie
                              Trzeba tylko "wypytać" w necie ludzi jak się podłączyć do jednego serwera
                              Jak by ktoś coś wiedział to niech da tutaj znać :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...
                              X