Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Filmy] Doubt

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [Filmy] Doubt

Tak jak ustaliłem z jednym z adminów, tworzę wątek odnośnie moich filmików poświęconych GT 5, które mam zamiar tworzyć. Jednakże proszę nie spodziewać się Bóg wie jakich cudów, gdyż nie posiadam karty pozwalającej nagrywać z ps3, dlatego też w ruch poszła moja kamerka. Filmik wygląda jak z lat 90, ale co tam, mi się spodobał to może i Wam też. Także będę tutaj podrzucać moje "dzieła". Miłego oglądania.

1. [youtube:3fv24rqw]https://www.youtube.com/watch?v=SQLUuUAgOTI[/youtube:3fv24rqw]

Re: [Filmy] Doubt

Cóż z jakością nic nie zrobimy, więc po prostu trzeba traktować to jak VHS old school Ale przydałby ci się jakiś stojak, bo drgająca ręka nie jest tym co tygrysy lubią najbardziej - to spokojnie jest do przeskoczenia
    Na pewno na plus jest kawałek "Lose Control" pamiętany doskonale z jedynki, no i na montaż widać że poświęciłeś trochę czasu. Zdecydowanie w tym dziale jest to jakiś powiew świeżości, za co wielkie propsy. Wierzę, że następne filmiki będę już tylko coraz lepsze.
    PS. Nie myślałeś o wyścigach z więcej niż jednym samochodem?

Komentarz

Myślałem już o nagrywaniu inną kamerą ewentualnych wyścigów z turniejów NR jeżeli będę mieć okazję. To po prostu miała być taka forma prezentacji kilku z moich samochodów, coś w rodzaju stworzenia jednej trasy z różnych, wszystko dla próby. Jak mnie znowu dopadnie motywacja to zajmę się czymś nowym i mam nadzieję, że wyjdzie mi to nawet lepiej .

Komentarz

Szacun za wkład pracy.

Z tego co już widziałem na YT to możesz popracować nad ustawieniem kamery i dopracować ostrość obrazu.
        Koniecznie dostosuj się do uwagi siniaka i postaw kamerę na czymś aby obraz był stabilny.

Fajnie się zapowiada i czekam na kolejne filmy

Komentarz

Naprawdę nie spodziewałem się aż tak pozytywnych komentarzy, ten świat wypaczył mnie już do reszty. Oczywiście, że teraz już postawię na czymś, mój błąd niestety.

Komentarz

Pracuję...
          X