Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Doubt

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [Zdjęcia] Doubt

Hej, jestem tutaj zupełnie nowy, ale nie przeczę, że z Gran Turismo już od 15 lat. Jednak nie o tym chciałbym tutaj powiedzieć, a mianowicie myślałem chwilkę o tym czy przypadkiem nie powinienem przedstawić zawartości mojego garażu. Tak też na początek pokażę kilka z moich samochodów. Miłego oglądania.

1. Dodge Challenger R/T RM ’70

2. TVR Tuscan Speed 6 RM ’00

4. Triumph Spitfire 1500 ’74

5. Mitsubishi FTO Super Touring Car

6. Chevrolet Camaro LM Race Car

7. Ford Mustang SVT Cobra R ’00

8. MINOLTA Toyota 88C-V Race Car ’89

9. BP FALKEN RX-7 ’03

10. Toyota Supra 3.0GT Turbo A ’88

11. Chevrolet Corvette Grand Sport (C4) ’96

Dziękuje za poświęcenie uwagi mojej małej póki co galerii.

Re: [Zdjęcia] Doubt

Zdjęcia nawet fajne, jest jednak jedno ale: koła aut są w bezruchu. Ustaw migawkę na 1/60, to na pewno zdjęcia będą dynamiczniejsze.
    Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Okey, dzięki wielkie. Przy następnych zdjęciach zastosuję się do Twojej porady .

Komentarz

Nie zapomnij przy tym o panoramowaniu na 3, bo inaczej wszystko będzie rozmyte. I raczej nie używaj filtrów, bo zdjęcia wyglądają przez to na bardzo ciemne i ledwie na nich coś widać

Komentarz

Nie przeczę, że strasznie spodobał mi się efekt "cool" i "warm", nadają taki specyficzny klimat zdjęciom, ale to moje zdanie. Popróbuję dzisiaj czegoś nowego to zobaczymy potem efekt.

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
            Nie zapomnij przy tym o panoramowaniu na 3, bo inaczej wszystko będzie rozmyte. I raczej nie używaj filtrów, bo zdjęcia wyglądają przez to na bardzo ciemne i ledwie na nich coś widać
            A od czego jest ekspozycja?

Zamieszczone przez Doubt
            Nie przeczę, że strasznie spodobał mi się efekt "cool" i "warm", nadają taki specyficzny klimat zdjęciom, ale to moje zdanie. Popróbuję dzisiaj czegoś nowego to zobaczymy potem efekt.
            Zdjęcia się mają przede wszystkim Tobie podobać, więc możesz używać ich do woli. Sam zresztą bardzo je lubię. Ale pamiętaj, że zaciemniają one zdjęcia i wymagają dość wysokiej wartości ekspozycji, przynajmniej +2,5 i w górę.

Komentarz

Właśnie ekspozycje raczej zawsze dawałem w ujemnych wartościach, moja mroczna natura musi się odzywać .

Komentarz

Witaj mistrzu ciemności! W sumie koledzy u góry już Ci wszystko, co mógłbyś poprawić, napisali, więc ja dodam że spodobał mi się Challenger na 1 i 3 zdjęciu a także Alfa 8C. No i wrzucaj następne.
                "If you can dream it, you can do it" - Enzo Ferrari

Komentarz

Pracuję...
                X