Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[ZDJĘCIA] PaKoS

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [ZDJĘCIA] PaKoS

Moze mnie ta zabawa tez wciagnie ZOBACZYMY poradnik przeczytałem juz dawno temu bo przyznam nie mogłem uwierzyc że da sie zrobic takie zdjęcia w GT

Na początek skromnie zdjecia robione na potrzeba podpisu night riders. pozdro.

Re: [ZDJĘCIA] PaKoS

To może ja zacznę. Zdjęciom brakuje dynamiki (chyba, że taki był zamysł, ale w tym wypadku kadry nie wypadają najlepiej), są zdeczka niedoświetlone i ostrość gdzieś sobie uciekła. A, i zdjęcia lepiej wyglądają w 16:9.

Jesteś nowicjuszem, więc jeszcze dużo zdjęć przed Tobą. W niektórych fotogaleriach widać jak ludzie zaczynają z podobnego poziomu, w międzyczasie się rozwijają, a obecnie użytkownicy robią wow przy każdym updejcie ich galerii. Tego również i Tobie życzę.

No i nie bój się obróbki zdjęć. kiedyś uważałem, że to zło wcielone do ukrywania błędów i beztaleńcia, ale z czasem doszedłem do innych wniosków i sam z nich często korzystam. Na początek nie musi to być PhotoShop.

Pozdrawiam

Komentarz

Najlepiej gdybyś miał ustawiony czas naświetlania 1/60 a F 16.0, panorama 3 i zdjęcia w 16:9 ;]

Komentarz

Zamieszczone przez Impact
        Najlepiej gdybyś miał ustawiony czas naświetlania 1/60 a F 16.0, panorama 3 i zdjęcia w 16:9 ;]

Heh to naprawde jeszcze duuuzo przedemna

Komentarz

Czas naświetlania to jest to na dole. Strzałką tam zjeżdżasz i po prostu zmieniasz wartość. F jest obok. Panorama jest w menu, które ukazuje się po naciśnięciu trójkąta. Tam możesz też używać filtrów. Nie zapominaj żeby ustawiać fokus na auto (kwadrat). Tam ustawiasz też rozdzielczość ;]

Komentarz

te wszystkie opcje mi zanane tylko wiesz uzyc je i skleic w jedna całośc to jest sztuka heheheh bede mial troche czas to przysiade i sie pobawie

Komentarz

Fajnie, że masz pomysł na zdjęcia. Stosuj się do uwag i odważnie brnij przez świat Photo Mode
              Zwróć uwagę jakie laury zbierają Ci, którzy nie boją się obróbki zdjęć.

Ja też postanowiłem pobawić się w PS i dać zdjęciom to czego nie daje sama gra lub aparat w grze.

Przykład z FM4.

Komentarz

Angello ten dym to kozak

Także czekamy na nowe zdjęcia żeby móc co nieco jeszcze podpowiedzieć ;]

Komentarz

Pracuję...
                X