Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] seba111

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [Zdjęcia] seba111

siema kilka moich fotek może jakieś porady, dzięki za oceny

Re: [Zdjęcia] seba111

Jak to twoje pierwsze zdjęcia, to wręcz rewelacja. 1-stylowe, 2-świetne, 3-takie sobie, 4-czuć potencjał , 5-ciekawe ujęcie, mi się widzi, 6-super, 7-też dobre, 8-rewelacja, 9-już mogłeś dać wszystko czarno-białe, ale i bez tego jest piękne, 10-genialne, 11-chyba najładniejsze, 12-a nie, przepraszam, to jest najładniejsze , 13-poprawne, 14-fajne, 15-już takie sobie. To tyle, czekam na więcej.

Komentarz

Świetne zdjęcia, moi faworyci to 4,9,i 11, ale reszta także super

Komentarz

dzięki za komentarze tzn nie jestem najgorszy. A tak wogóle to się wczoraj zdecydowłem umieścić foty chodź gram w gt5 od premiery. Dziś trochę dużo oby się spodobały.

Komentarz

Moja pierwsza uwaga, wrzucaj ok. 5 do 10 zdjęć maks. Bo ocenienie ich wszystkich to koszmar.

Powiem tylko te, które na prawdę mi się podobają : 16, 18, 18( masz x2 18-nastki :wink: ), 21, 22, 24, 25, 28, 29, 30, 31 i 32 to te same zdjęcia, 34, 35 za bardzo oddalone, 36, 40, 41, 44, 45. Nawet sam się plączysz w wystawianiu tych zdjęć, za dużo ich. Porozbijaj je na sesje, np. Każda sesja z innym autem.

Komentarz

ok następnym razem dodam sesje bardziej tematyczną tymczasem pare takich sobie, dzięki za uwagi

Komentarz

komentarzy nic ale postanowiłem wrzucić nowe foty
              ukochane bmw i jaguar lecz na początek latający redbull

Komentarz

Zdjęcia wyśmienite, ale nadal za dużo, aby każde opisać. A jak już chcesz wystawiać następną sesję to poczekaj maks. tydzień, i w tedy następna. Ale mimo to ciesze się, że ktoś jeszcze jest tak 'napalonym' :mrgreen: fotografem i bardzo dobrze. Ja np. robię tak : 1 sesja po piec zdjęć, albo 6, czy 7 to jest maksimum. Latawiec świetny , a BMW M3 race Car jest też niczego sobie, 65 - jest przepiękne, oddaje cały urok tego wspaniałego wozu, 67 ładne, 70 ciekawe . Drift i 370Z pasują do siebie. Złote lambo na 56 też jest dobre, jak i 57. Rośnie tutaj nowy, pełny inspiracji fotograf.

Komentarz

S.T.I.G, robisz raczej tak: 2-3 zdjęcia, nast. sesja za miesiąc
                  Zdjęcia, które mi się podobają (od 1 posta): 4, 11, 66. W większości nie podoba mi się ujęcie, kolorystyka bądź dynamika . Wspomnę jeszcze o BMW z 11. z młynem w tle - arcydzieło

Komentarz

Latający Redbull wyszedł całkiem nieźle mimo, że musiałem sobie powiększyć zdjęcie żeby go znaleźć. Z Jaga zdecydowanie 67. Idziesz w dobrym kierunku ^^

Komentarz

dzięki za opinie tym razem dwa dodge, postaram się stosować do waszych rad

Komentarz

Zdjęcia raczej przeciętne... ale 77 pozytywnie mnie zaskoczył Genialne zestawienie dwóch różnych epok. I gdyby linia mety byłaby na środku - ideał

Komentarz

No na reszczie, w końcu ilość zdjęć mi odpowiada . 71 - pospolite, ale ładne, 72 - takie see, 73 - też takie see , 74 - ładnie, prosto, czysto, 75 - też, 76 - dobre, niezłe, podoba mi się, 77 - cóż za pomysł i wykonanie, genialne, miszczostwo , ale to co Zielarz napisał: linia mety mogłaby być na środeczku.

Całkiem udana sesja.

Komentarz

Cóż nie dopowiem nic więcej. Koledzy powyżej idealnie wyczuli również moje intencje ;D

Komentarz

71, 72, 73 - trochę pospolite
                              74, 75 - jest niezłe
                              76 - podooba mi się, fajny kadr
                              77 - ciekawy pomysł i wykonanie

Komentarz

Pracuję...
                              X