Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Maciako

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Zdjęcia]Maciako

uszanowanko

Komentarz

Przyznam, że z Cobrą naprawdę się postarałeś, wyszła bardzo elegancko i z przyjemnością wpada w oko. Ale trzy następne foty rozwalają system... Spece od PR w Peugeocie powinni brać z Ciebie przykład w robieniu zdjęćm do reklam Wszystkie trzy są mega, ale pierwsza ląduje u mnie na pulpicie. A co do trzech "tuningowców" również nie mam żadnych przeciwkazań. Ogólnie bardzo przyjemnie mi tutaj przychodzić i możesz liczyć od tej pory na komentarze z mojej strony :wink:

Komentarz

Cobra na pierwszym sprawia wrażenie jakby się nienaturalnie wtapiała w trawę, a szkoda. Zaś na drugim cień wygląda dość nienaturalnie.
        Za to Peżoty, mistrzostwo Cholercia, Maciako, przez Ciebie chcę ustawić na tapetę Peugeota 307 XD

Komentarz

Zamieszczone przez Olo699
          Przyznam, że z Cobrą naprawdę się postarałeś, wyszła bardzo elegancko i z przyjemnością wpada w oko. Ale trzy następne foty rozwalają system... Spece od PR w Peugeocie powinni brać z Ciebie przykład w robieniu zdjęćm do reklam Wszystkie trzy są mega, ale pierwsza ląduje u mnie na pulpicie. A co do trzech "tuningowców" również nie mam żadnych przeciwkazań. Ogólnie bardzo przyjemnie mi tutaj przychodzić i możesz liczyć od tej pory na komentarze z mojej strony :wink:
          Cieszę się, że kolejna fotka trafia na czyiś pulpit. To dla mnie małe wyróżnienie. Co do tuningowców to nie są (były) moje tylko ktoś mi bezczelnie wbił do tematu z swoimi fotami.

Zamieszczone przez ZieLarz24
          Cobra na pierwszym sprawia wrażenie jakby się nienaturalnie wtapiała w trawę, a szkoda. Zaś na drugim cień wygląda dość nienaturalnie.
          Za to Peżoty, mistrzostwo Cholercia, Maciako, przez Ciebie chcę ustawić na tapetę Peugeota 307 XD
          O, to jest konstruktywna opinia. Z tym cieniem od początku wydawało mi się coś nie tak, ale jestem zbyt leniwy (albo głupi jeśli nazywać rzeczy po imieniu ), żeby nauczyć się obsługi Photoshopa czy GIMPa, aby to wyretuszować i pozostaję mi majstrowanie suwakami "na czuja", stąd często u mnie widać szumy, przekłamania i inne brzydkie rzeczy przy których "rasowemu" fotoszopiarzowi opadają ręce. Wszak dla mnie to czysta zabawa i nie robię z tego big deal, więc moje fotki nigdy nie będą idealne (inaczej byłoby tu po prostu nudno, prawda? :mrgreen: ). A przy drugiej fotce Cobry chciałem uchwycić sypiący się spod auta snop iskier, wyszło jak zwykle...

Jeszcze raz dzięki za krytykę i liczę na więcej hejtu.
          Mały jubileusz, mnie się bardzo podoba, więc dlatego trafia pod okrągłą cyfrę. Miłego dnia.

Komentarz

Sesja z Cobrą urywa dupsko a fotki z Peugeotem tez prezentują się świetnie

Komentarz

Zamieszczone przez Maciako
              Jeszcze raz dzięki za krytykę i liczę na więcej hejtu.
              Mały jubileusz, mnie się bardzo podoba, więc dlatego trafia pod okrągłą cyfrę.
              Hm... Jeśli skopiesz jakieś zdjęcie, to wtedy się pomyśli Zdjęcie stylowe, bardzo elegancko się prezentuje.

Miłego dnia.
              Nawzajem

Komentarz

Mówisz masz
                liczę na więcej hejtu.
                Hej tu siniak, chciałem tylko napisać że jest mi strasznie głupio że tak dawno tu nie wchodziłem. Ale mam tez łyżkę miodku Otóż pozwolę sobie zarydzykować stwierdzenie, hasło nawet że:
                Umarł Plotek, zaginął Raf,
                Król Maciako niech żyje nam
                :mrgreen:

Komentarz

No jeszcze nie umarł, nie umarł Panie siniu hehe
                  Może pojawię się tu jeszcze bo mam kilka zdjęć do wypchnięcia z kończącego się już GT5
                  Btw, pstrykasz fajne fotki Maciako

Komentarz

Temat żyje to i większy wypiek będzie.

Komentarz

Maciako wszystkie twoje zdjęcia powodują u mnie to:
                      (uprzedzając pytania: tak, jestę kotę )

Zamieszczone przez PloTek_1
                      No jeszcze nie umarł, nie umarł Panie siniu hehe Może pojawię się tu jeszcze bo mam kilka zdjęć do wypchnięcia z kończącego się już GT5
                      Obożę nie wierzę, toż to szok. Pozytywny naturalnie

Komentarz

Miszczu... Nie przesadzasz trochę? R.e.w.e.l.a.c.j.a! Zaczynając od Cobry (zwłaszcza Cobry! ) przez Peugeota, Brerę, kończąc na Super GT i Korwecie... Wszystkie genialne! Nie wiem co powiedzieć... Dałbyś innym szansę, a nie...
                        "If you can dream it, you can do it" - Enzo Ferrari

Komentarz

Co by tu napisać
                          Świetna sesja

Komentarz

Naprawdę, nie mam co sie rozpisywać i opisywać wszystkie po kolei, bo kazde z osobna wpada przyjemnie w oczy Świetna robota.

Komentarz

Dzięki za nawilżenie tematu Waszymi płynami gruczołowymi i ustrojonymi. Na ich uzupełnienie przedstawiam mały trailer, luźno związany z obecną porą roku.

Komentarz

Nie spać, zwiedzać...

Komentarz

Pracuję...
                                X