A ja się natomiast zastanawiam, czy ja już pozostałem jedynym, który ukazuje niezedytowane zdjęcia z GT5.
Jeszcze ja jestem, choć wiele tego nie dodaję. Co do umierania tematów, nie wiem jak inni, ale taki ja dzień w dzień tutaj wchodzę, patrzę, lecz nie komentuję
Co do zdjęć ten Peżo ciekawie wyszedł Reszta of corse super
Podziękował za opinie, musicie być dziwnymi ludźmi skoro podobają Wam się moje wypociny.
Zamieszczone przez Markiz93
A ja się natomiast zastanawiam, czy ja już pozostałem jedynym, który ukazuje niezedytowane zdjęcia z GT5.
Jeden z ostatnich z tego powodu, że nieedytowanie fotek to tak trochę jak oglądanie Twój Weekend, będąc podłączony do internetu i mając w zasięgu ręki ślizgacze w Bluerayu i 3D.
EDIT: bym był zapomniał o Waszej prenumeracie, czyli o jotpeczkach.
Bez sensu, ze każdą sesją zaczynasz numerować od nowa Jednak mam nadzieję, ze się połapiesz NSX pięnie Pug 207 na tle chińskich domków to jakieś nieporozumienie 300 ZX pięknie
Lakier chrom na BMW to lipa na maksa DB9 bardzo fajnie Acura okej Toyota na 11 i 12 zdjęciu bardzo ładnie Lamborghini średnio
P.s. Dzięki za nabicie mi kasy przy ganianiu moich Bolków w wyścigach zdalnych
Renault, pierwsze zdjęcie Acury i trzecie Toyoty - BOSKIE
Swietnie ujęty mlecyk (ostani w tym sezonie? :wink: ) Mine'sem bym nie pogardził, tak samo, jak GT86
Jeśli jakieś nowe foty, to może coś z kraju nad Sekwaną?
Komentarz