Najpierw po bawię się w moderatora . Gdybyś mógł numerować zdjęcia to by ułatwiło wszystkim życie, bo np. takie zdanie '' A takie cudo miałem i musiałem sprzedać :-( '' To nie wiem czy to jest do Peugeota czy Toyoty. A teraz do zdjęć. 1. Ujęcie bardzo fajne, podkreśla podsterowność i napęd na przód 406-szóstki, tylko nie czuć dynamiki, jest dym to fakt, ale kółka stoją w miejscu. 2. To samo co 1., tyle, że zamiast kurzu to dym z opon, no i kółka też się nie kręcą . 3. Bardzo ładne i proste zarazem. 4. Troszkę gorsze, ale również ładne. 5. Było by piękne, gdyby kółka... wiesz o co chodzi . 6. I to również, lancerek ładny, ale stoi w miejscu. 7. To nie wiem, czy miało stać, czy jechać, a z resztą to fota taka sobie. 8. Gdyby auto jechało, to było by piękne eleganckie zdjęcie. 9. Świetne, ale znowu nie wiem, czy auto miało stać, czy jechać. 10. Ach, gdyby był chociaż jakikolwiek ślad dynamiki... 11. Hmmmmm, no, hmmm, no ładnie no, ale hmmm . 12. I nareszcie, tu czuć dynamikę, jest pięknie . 13. Piękny bolid, ale stoi. 14. Mnie zdjęcie się podoba, ale nie wiem jak ocenią je inni. 15. Za ciasno, i tyle...
Jak na pierwszy raz, to całkiem udany początek, jestem mile zaskoczony, ale po pracuj nad dynamiką. Długi ten post, co?
Wszystko wyżej zostało napisane #5 z Lancerem bajera, tylko - jak kolega zauważył - żeby się to ruszało
Początek dobry bo widać, że potrafisz kręcić kółkami na zdjęciach (przynajmniej subaru na to wskazuje ), czekamy na następne
Komentarz