Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] orzechuuuu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [Zdjęcia] orzechuuuu

Kilka różnych fotek.
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

//Cholera, wstawiłem niby miniaturki dla forum, ale coś jest nie tak. No cóż, jeśli znowu łamię regulamin, to prosiłbym o łagodny wymiar kary i usunięcie tego tematu może. Mało kiedy wrzucam jakieś zdjęcia na strony typu imageshack i nie orientuję się co się wkleja na forum, a co nie.

Re: [Zdjęcia] orzechuuuu

Jeśli chcesz mieć tutaj popyt zacznij oceniać galerie innych użytkowników. Druga sprawa to złe ustawienia. Nic się nie kręci i przez to zdjęcia wyglądają jakby auto stało w miejscu. Dobre ustawienia to 1/60, F 16.0, Panoramowanie 3, Auto-focus (kwadrat) na samochód i jest dobrze... Zdjęcia ogółem nie są złe ale ze względu na brak w/w dynamiki nie zachwycają. Jeśli to poprawisz to kto wie...

Komentarz

Tak samo jak wyżej, poza tym wstawiaj zdjęcia w załącznikach, gdyż są przeogromne.
      Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Kompletne olanie regulaminu, licz się z warnem lub banem.
        GT5 - 100%
        GT6 - 100%
        GTS - 100%
        GT7 - 100%

Komentarz

Kurcze, nowy jestem, nie wiedziałem o tym że każdy jeden dział ma osobny regulamin, przepraszam.

A co do komentarzy na temat zdjęć - Poprawię się, nie kombinowałem jeszcze z różnymi opcjami, na razie to są tylko eksperymenty i moja frajda z odkrycia tej opcji.

// masz jeden dzień na poprawę zdjęć w pierwszym poście

Komentarz

No ale pomijając kręcenie, regulamin itp itd to 1 i 2 nie jest najgorszym początkiem
            (nie żebym nie szanował reg. ale przyszłem tu oceniać )

Komentarz

Ufff... Poradziłem sobie z moją niewiedzą na temat stron przechowujących zdjęcia, więc wrzucam kilka nowych (W pierwszym poście macie odnowione linki). Za zamieszanie przepraszam i zapraszam do komentowania.
              10

11

12

13

14

No i staram się jakoś 'ożywić' te fotki.

Komentarz

orzechuuu nie kombinuj z hostingiem, po prostu wrzucaj zdjęcia jako załączniki bezpośrednio na forum. Łatwe i bezproblemowe

Komentarz

Ożywiłeś je stary!
                  1. ładne, ale przeszkadza rozmazanie McMerca
                  2. Miodzio (nie wiem co mam o nim napisać, po prostu miód)
                  3. Trochę słabsze, choć dobre. Minimalnie za ciemne.
                  4. Jedno z moich ulubionych zdjęć wykonanych w GT5! Taka Pustynna Burza Gdyby Tuscan i M3 nie były rozmazane to by było idealne zdjęcie pod każdym względem
                  5. Dobre, proste zdjęcie, ale samochód i klimacik na +

Komentarz

sieniak ---> Ten hosting z którego tutaj skorzystałem jest spoko, łatwa obsługa dzięki temu że nie ma miliona odnośników do niewiadomo czego.

ZieLarz24 ---> Dzięki wielkie. To czwarte zdjęcie wrzuciłem w sumie 'ot tak', fajnie że się spodobało. Kombinuje z flitrami, ten 'ciepły' fajnie wygląda przy niektórych ujęciach, tak samo 'zimny'. Na górze są nowe zdjęcia, tamte które były tu na początku gdzieś mi wsiąknęły i musiałem dać nowe. Pozdro!

Komentarz

Zdjęcia w miarę dobre, ale w miodzie wciąż jest trochę dziegciu i to więcej niż 1 łyżka.
                      Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Na początek to numeruj zdjęcia. Po drugie (albo po pierwsze) zastosuj się do porady Rogera, bo na wielu zdjęciach auta stoją lub wiszą w powietrzu, a do tego są niewyraźne.

Komentarz

Trochę mało dynamiki na ostatniej wrzucie :> Gdzieniegdzie brak ostrości. Najlepsze - 12. Uwielbiam takie zdjęcia.

Komentarz

Pracuję...
                          X