Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] ---Corleone---

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Zdjęcia] ---Corleone---

Cholercia tydzien temu przeczytałem Ojca Chrzestnego, a dziś pacze - Zdjęcia Corleone!!

A tymi zdjęciami to będziesz miał w garśći całe forum i to bez Propozycji i Zastraszeń!

1 upload: Wszystkie miodzio a do naj to tylko dwóm pierwszym IS F trochę brakuje
    2:W zasadzie trochę słabiej ale też na poziomie ALE:... Scion też już tu był
    3.Subaru super, w szczególności 26 a Spitfire to klasa sama w sobie!!

PS Wyjawisz mi jakiego filtru użyłeś w 17 (triumph)? Dla mnie PS to nadal czarna magia

Komentarz

Zdjęcia Triumpha - miodzio.
      Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

ZieLarz24 PS w moim przypadku to takie dłubanie po omacku, nie mam o nim w ogóle pojęcia..

Zastanawiałem się ostatnio, co robić żeby zwiększyć realizm zdjęć - żeby nie wyglądały zawsze tak cukierkowo. Z technicznego punktu widzenia na pewno w edycji jest masa błędów i niedoróbek, ale to wynika z kompletnej, głębokiej niewiedzy , ale efekty eksperymentów z szumami itp
        możecie sami ocenić poniżej.
        Oczywiście informacja zwrotna jest bezcenna!

Komentarz

Świetne zdjęcia, tylko #31 jakieś dziwnie przerysowane.

Komentarz

Poprzednie zdjęcia były lepsze ale mnie się nadal podoba
            27, 28 i 31

31 i 28 ciekawa kolorystyka zdjęć

Komentarz

Jak dla mnie zdjęcia są eleganckie i dobre .

Komentarz

O stary dla mnie kosmos - nie zawaham się użyć stwierdzenia, że oto wyrosła nam nowa gwiazda PM - PloTek, Rafdes, snoop strzeżcie się - macie nową groźną konkurencję w postaci Corleone. Jak widać zastraszanie i przemoc to nie jedyne twoje argumenty, gdyż zabijasz zdjęciami
                Jedyne do czego mógłbym się przyczepić to lekka ziarnistość widoczna po powiększeniu. Ale jak to uda ci się wyeliminować to autentycznie zarządzisz w tym wątku

Komentarz

Zdjęcia wyszły jak zawsze wspaniale. Kadry, pomysły na wykonanie zdjęć są jak najbardziej w porządku. Najbardziej do gustu przypadły mi trzy zdjęcia, które pokrótce opiszę i zanalizuję.

27 - Kadr jest dość przeciętny lecz mimo dobrej i obróbki po omacku (jak to ująłeś) wyszło naprawdę bombowo. Podoba mi się puszczenie oczka i to, że postanowiłeś jednak obrócić aparat. Do gustu przypadło mi zapewne też przypadkowe złapanie ostrego łuku ^^

28 - To zdjęcie reprezentuje już prawdziwy poziom. Jak dla mnie pierwsze zdjęcie było tylko rozgrzewką a na to wylałeś cały swój potencjał. Wygląda to wspaniale. Kolejne mrugnięcie ale raczej nie to spodobało mi się najbardziej. Według mnie na szczególną uwagę zasługuje genialnie dobrane światło. Podoba mi się to przejście chmur z jasnych w bardziej deszczowe. A co najważniejsze zachód bo chyba jest to zachód, słońca.

29 - You Are My Master... Kolejne zdjęcie, w którym się zakochałem. Wyżej zapomniałem nadmienić iż jest to jeden z moich ulubionych samochodów, dlatego zobaczyć go w sesji na tak wysokim poziomie... Bezcenne. Fakt trochę odstajesz od snoopa, PloTka i RafDesa ale niewiele Ci brakuje. Podoba mi się ciekawa koncepcja zdjęcia oraz światło skierowane wprost na reflektor.

30 & 31 - Zdjęcia raczej zaliczające się moim zdaniem do przeciętnych. Wszystko w porządku, obróbka bardzo ładna lecz kadr. Nic specjalnego.

32 - Ostatnie już zdjęcie, o którym mogę powiedzieć miazga. Po raz kolejny reflektory + światło za samochodem = siódme niebo.

Reasumując zdjęcia wspaniałe i z niecierpliwością oczekuję kolejnych... Jedynym mym zastrzeżeniem jest ziarnistość, o której wspomniał już siniak.

Komentarz

Nowicjusz, który dorównuje najlepszym :wink: Nieczęsto spotykane Co do zdjęć - wszystkie są świetne, nie podoba mi się jedynie 31. 28 wygląda pięknie i jest najlepsze, świetne ujęte R8 i pora dnia. Bomba

Komentarz

Chwilę mnie nie było, ale wydaje mi się, że wziąłem do kupy Wasze ostatnie uwagi jednocześnie starając się wyciągnąć na wierzch te elementy, które się podobają

Komentarz

Hmmm Zielone Gallardo to ostatnio przepis na ładne zdjęcia Długo czekałem, ale się doczekałem i w końcu więcej Twoich zdjęć! I bynajmniej nie byle jakich.
                        33. Ten vignetting (czy jak się zwie to ciemne przy krawędziach? ) Pasuje idealnie do zdjęcia.
                        34. To, co lubię, idealne wyostrzenie, zielone Gallardo, a przed nim długa prosta w genialnym ujjęciu
                        35.W moim odczuciu kamera ze złej strony
                        36.Tu zaś bym wolał auto w którymś rogu a nie na środku
                        37. Patrz: 33 i 34 ( ale 34 lepsze )
                        38.Lambo o zachodzie słońca: pycha!
                        39.Patrz: 37. (tylko trochę gorsze )

I teraz nam nie każ tyle czekać

Komentarz

Świetne zdjęcia, a raczej świetna kolorystyka. Nie będę wyszczególniał pojedynczych, bo każde ma w sobie coś . Naprawdę GENIALNA robota.

Komentarz

Zdjęcia soczyste, miło się na nie patrzy.

Komentarz

Jasna dupa!
                              dwa pierwsze numerki z zielonym Lambo to istny defibrylator endorfinowy :mrgreen:
                              cały wrzut jest gigantem, super glue na oczy

dawaj kolejne or die ;p

Komentarz

Ożeszfak
                                Chłopie, to jest zajedwabiste! Pierwsze dwa miażdzą cyce, świetna kolorystyka. Zdjęcia 37-39 też świetne, jedynie 36 tak delikatnie odstaje. Dawaj więcej, naprawdę radość dla oka :wink:

Komentarz

Pracuję...
                                X