Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Zdjęcia] ---Corleone---
Zwiń
X
-
Re: [Zdjęcia] ---Corleone---
Momentami ciasne kadry, ale jest potencjał i są pomysły.Moim zdaniem najlepsze zdjęcia to 3, 4, 7, 8 i 9.
Komentarz
-
Wysoki poziom zdjęć, imponujące.Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee
Komentarz
-
Wow mocne pierwsze uderzenie, aż strach się bać co będzie dalej, no ale z takim nickiem to nic dziwnego
Z de bestów wymieniłbym na pewno #1, #3 oraz #7.
No no kolego jestem pod dużym wrażeniem
PS. Chyba mamy rekordzistę w kategorii "najdłużej wstrzymywany pierwszy post"
Komentarz
-
Dzięki za miłe przyjęcie. Faktycznie trochę fotek już napstrykałem (GT4, Tourist Trophy-tam też był PM!), szczególnie zanim dowiedziałem się co to jest panoramowanie, teraz jest trochę z górki
Niestety rzadko mam dostęp do konsoli, więc pewnie będę 'egzotykiem' w dziale, ale zobaczymy co da się zrobić.
Staram się obserwować co wybitniejszych, w nadziei że kiedyś dorosnę do ich zacnych pięt :wink:
Poniżej - idąc za ciosem - mały teaser, który nazwałbym "Things to come"
Gdy już miałem materiał, okazało się, że Toyota 86GT jest dość chodliwa w dziale, ALE..w sumie #13 to nie Toyota..to Scion!
Komentarz
-
Czy Toyota, czy Scion to bez różnicy. Zdjęcia ładne.Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee
Komentarz
-
Najlepsze z S2000 - zapraszamy częściej, bo naprawdę miło się ogląda tak dopracowane zdjęcia.
Komentarz
-
W końcu mogę wrzucić trochę więcej materiału.
Stwierdziłem, że muszę w końcu popełnić sesję w stylu 'retro', lecz z drugiej strony całym sercem jestem za dobytkami współczesności dlatego dziś przed Wami....
..Triumph Spitfire & Subaru Impreza WRX STI
enjoy!
Komentarz
-
Komentarz
-
Sesja świetna! Wygrywa część retro, super klimat!
Komentarz
Komentarz