Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Markiz93

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Zdjęcia] Markiz93

Ładne, ale tylko ładne. Na ostatnim kadr jest za blisko.

Komentarz

Teraz pokażę wam zdjęcia przerobionego nowego Camaro i klasyczne Astony.
      Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Camarro bardzo ładne. Jest to jakiś bodypaint/RM/edycja specjalna tego wozu? Sorry, jestem nie na czasie.

Komentarz

wersja RM

Komentarz

No dalej ludzie, ile czasu jeszcze mam czekać na komentarze?
            Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Napisz na SB żeby skomentowali,a nie narzekasz jak nabumurszona dziewczynka,reklama dźwignią handlu

Komentarz

Kadry na pewno nieprzeciętne. Na niektórych fotkach fajnie widać grę światła, aczkolwiek myślę, że fotkom dużo by dała zmiana formatu na 16:9.

Komentarz

Dawno tu w sumie nie zaglądałem Ogółem Vantage ładnie opstrykany choć chciałbym go zobaczyć w pełnych urokach toru a nie jak wyżej częściowych.

Komentarz

Bardzo fajne Camaro, świetnie się ogląda, dla mnie bomba. Ale Aston już mniej mnie porywa, choć nie jest żal popatrzeć

Zamieszczone przez Markiz93
                    Mimo iż wypuszczam ostatnimi czasy serię Special Colors i dostanę co najwyżej komentarz, czy dwa, nie piszę jakichś postów z pretensjami....

Komentarz

Zamieszczone przez Olo699
                      Zamieszczone przez Markiz93
                      Mimo iż wypuszczam ostatnimi czasy serię Special Colors i dostanę co najwyżej komentarz, czy dwa, nie piszę jakichś postów z pretensjami....
                      Typowo tanie zagranie z którego znany jest tylko Markiz93, ja na takie coś reaguję alergicznie i raczej mnie to zniechęca niż zachęca

Komentarz

Cierpliwości młody Jedi... Camaro nieźle wygląda w tym kolorze szczególnie na zdjęciu 276, dobrze współgra z ciepłymi kolorami. Natomiast z Astonów podeszło mi zdjęcie nr 278.
                        "If you can dream it, you can do it" - Enzo Ferrari

Komentarz

Pracuję...
                        X