Jest lepiej ale tak jak pisałem. Poszalej z kadrami i nie umieszczaj auta w centrum... Przez to Twoje zdjęcia wydają się monotonne. Z tego doładowania tylko 1, 2 i 3.
Z Ferrari spodobały i się 3, 6 i 7, bo mimo "oklepanych kadrów" (jak piszą koledzy), to trzymają bardzo dobry poziom jakościowy. Z Citroena wpadła mi w oko "szósteczka", bo ciekawie złapałeś tor.
Ładnie. Zazwyczaj nie przepadałem za Citroenami ale muszę przyznać, że ta rajdówa... Zdjęcia jak najbardziej mi się podobają choć nie są najwspanialsze (moje też takie nie są). Najbardziej przypadła mi do gustu trójeczka. Może kadr z lekka oklepany ale otoczenie + wyraźne auto + lekkie światło padające na cztery kółka to mój ulubiony typ zdjęcia. Po za nim wyróżniłbym też dwójkę. Podoba mi się przypadkowe uchwycenie łuku choć brakuje mi tam światła. Trochę ciemno...
Łoho... Rewolucja na horyzoncie. Auto japońskie w dość nietypowych barwach. Zdjęcia ciekawe, nie które wylatują przed szereg a inne kryją się w cieniu kolegów. Tak jest i w tym przypadku. Zdjęcie numer dwa jest świetne - blask słońca ogrzewający maskę na plus ;] Tak samo zdjęcie 3 i 7 posiadają w sobie ukryty potencjał.
Komentarz