Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Cyber

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [Zdjęcia] Cyber

Jak wszyscy to i ja postanowiłem podzielić się cudownym spojrzeniem na motoryzację

Mój pierwszy samochód w GT5

A tutaj troche innych civiców

Najpiekniejsza linia civica

Nocne wyprawy GTR-em

Re: [Zdjęcia] Cyber

Domyslam sie ze to pierwsze zdjecia...niektore troche rozmazane. ale nie jest zle pierwsze 2 z civiciem najbardziej mi sie podobaja

Usuwac nie trza kazdy jakos zaczyna...

Komentarz

Ogólnie trudnie się fotografią bo jest mi to potrzebne do pracy, ale cieżko czasem ogarnąć photo mode w GT bo czasem ustawienie przesłony i migawki nijak się ma efektem do realnego robienia zdjęć . Co to rozmazań to jedne z moich pierwszych zdjęć które robiłem rok temu, a miałem disk failure w konsoli i zostały mi te które wrzuciłem na facebooka i stąd też te fotki są a wiadomo facebook sobie je troche zoptymalizował.
      Czytałem regulamin więc jeżeli niektóre nie zdają jakościowego egzaminu to przepraszam i proszę o usunięcie.

BTW niektóre rozmyte celowo, bo robione na małej przesłonie po to żeby np nadać dynamiki zdjęciu (jak w przypadku Civic Motul). Patrząc na to zdjęcie ma się wrażenie że pokonuje ten zakręt z dużą prędkością

Komentarz

Jeśli dalej masz PS3 i grasz w GT5 to ustaw czas przesłony na 1/60, a F na 16.0 ja takie ustawienia mam i bardzo ładne zdjęcia wychodzą oddające dynamikę i prędkość. Odnośnie miniatury to też na początku nie wiedziałem jak się z nią obchodzić ale dopiero po czasie zrozumiałem, że trzeba ją używać z dalszej odległości. Pierwsze trzy z Civiciem mi się podobają. Najpiękniejsza linia Civica też, a GT-R zdecydowanie zbyt ciemny. Ogólnie nie jest źle.

Komentarz

Impact zapomniałeś napisać że koniecznie musi panoramowanie ustawić na 2 lub 3 i wtedy autko będzie ostre a reszta fajnie rozmyta. Oczywiście dotyczy to zdjęć z ruchu

Komentarz

Zamieszczone przez Cyber
            Ogólnie trudnie się fotografią bo jest mi to potrzebne do pracy, ale cieżko czasem ogarnąć photo mode w GT bo czasem ustawienie przesłony i migawki nijak się ma efektem do realnego robienia zdjęć .
            Nie przesadzajmy. Jedynym mankamentem, naturalnie wynikającym z charakteru gry i całego systemu photo mode w sobie, jest brak możliwości podążania za autem podczas ruchu, ale od tego właśnie są wspomniane tryby panoramowania.
            1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
            http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Civiczki wypadły dobrze. "Najpiękniejsza linia" wyszła bardzo dobrze, szkoda tylko, że koła stoją w miejscu Jeszcze mała rada ode mnie, numeruj fotki przy wrzucaniu to łatwiej będzie je komentować
              Zapraszam tutaj.

Komentarz

Pracuję...
              X