Krótko mówiąc, kolejna przyjemna sesja
Tym razem trochę więcej mi się nie podoba (76, 77, 78, 80), ale reszta jest gut gut i znów czarnobiałe zdjęcie (a myślałem, że takich nie lubię) zgrabnie zamyka całość
PS Wrzuciłbyś 71. W pełnej rozdziałce?
74 - wygląda jak by te drzewa były namalowane na papierze . Wielkim ogółem to zdjęcia są ładne, przyjemne, ale nie pociągają za wyjątkiem 81 i 75.
Niby wszystko fajnie ale na niektórych fotkach jest naje... tyle kontrastu, że aż mnie oczy rozbolały. Dawaj go raczej w małych ilościach bo to jest po prostu wpychanie czegoś na siłę. Dodatkowo czegoś czego nie pojmujesz. Zdjęcie 82 to tragedia. Nasycenie barw odrzuciło mnie na starcie. 83 ujdzie w tłoku. 84 tak jak poprzednia. 85 finally. Coś ładnego... 86 kontrast
87 - Piękneee!!!. 88 - dobre, ale głównie to przez fajerwerki . 89 - Nic dodać, nic ująć. 90 - No takie se. 91 - biel i czerń jakoś mi tu nie pasują. 92 - ładnie, tym razem i ujęcie i fajerwerki mnie się podobają . 93 - absolutnna rewelka. 94 - wiemy, że to STI, nie musiałeś robić zdjęcia, które to podkreśla :mrgreen: , ale ładne.
Komentarz