Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Talarek

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [Zdjęcia] Talarek

Witam, witam. Postanowiłem, że założę w końcu swoją sesję, nie będę wrzucał moich starych fotek bo żyje się teraźniejszością, dlatego też macie fotki, które obecnie pstrykam. Mam nadzieję, że moja sesja się wam spodoba, wpadajcie do mnie często w godzinach popołudniowych 15 lub wieczornych 18-21 a być może traficie na kolejną nową paczuszkę zdjęć. Dobra nie przedłużając, jedziem.

Aby zdjęcia były większe i wyglądały dużo lepiej należy na nie kliknąć lewym przyciskiem myszy.
    My Photo Mode

Re: [Zdjęcia] Talarek

Bardzo dobre zdjęcia. Widać, że pstrykałeś już wcześniej. Najbardziej podoba mi się nr 6.
    PS3 Slim 320 GB + Logitech Driving Force GT
    Galeria Photo Mode

Komentarz

3,5 i 6 bardzo dobre zdjęcia bardzo fotogeniczne autko
      A-Spec- 40 lvl
      B-Spec- 40 lvl

Komentarz

1, 3 i 5 bardzo dobre, ciekawe kadry, dobre ustawienia aparatu. Mogę się jedynie doczepić do zbytniego wyostrzania zdjęć (najgorzej wygląda pod tym względem 1), co objawia się pikselo-ząbkowaniem na wszystkim, a zwłaszcza na samochodzie.
        1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
        http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Tak wiem w jedynce przesadziłem ale był to wynik próbny wykonania nazwijmy to małego eksperymentu. Trochę szkoda, że nikt tu nie zagląda i nie powie mi czy idę w dobrym kierunku czy też nie ale mniejsza o to. Będę wrzucał foty nieważne czy będzie je ktoś oglądał czy też nie.

A dzisiaj mam dla was dwa standardy Nissana GT-R Proto oraz Mitsubishi 3000GT (nie wiem, która to dokładnie odmiana). Natomiast jutro zwolnię trochę z tępa i pstryknę Mini Coopera na Nurbie + dodatkowo jeszcze jakieś auto i zdjęcia z nim w podróży fotograficznej. Oczywiście w PF (podróży fotograficznej) będę się starał zrobić bardzo realne zdjęcia i mam nadzieję, że mi się uda. Dziękuje za oceny i dziękuje też tym osobom, które tutaj chociaż zaglądnęły. Najprawdopodobniej jutro ujrzycie TVR Tuscan Speed Seven + Mini Coopera.

My Photo Mode

Komentarz

Zdjęcia niezłe, ale brakuje tego "czegoś"
            A-Spec- 40 lvl
            B-Spec- 40 lvl

Komentarz

9, 10 i 13 to dobre zdjęcia (zwłaszcza 9), ale dalej widzę zbytnie ostrzenie zdjęć. A może to wina kompresji? W każdym bądź razie bardzo psuje to zdjęcia...
              1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
              http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Powoli i do przodu. Co prawda na niektórych jest za jasno, ale to znacznie lepiej niż było by za ciemno. Po za tym 9, 13 i 16 wyglądają przyzwoicie.

Komentarz

Udana sesja, tylko tak jak napisali inni, trochę za jasne zdjęcia Najlepsze to: 9 i 10 moim zdaniem.
                  Zapraszam tutaj.

Komentarz

Wiem, że są zbyt jasne, mi się takie podobają ale dobra, będę pakował mniej do jasności a więcej do kontrastu. Macie dziś nową sesję, trochę późno bo akurat miałem lekkie problemy z ciśnieniem i byłem u lekarza lecz na moje szczęście okazało się, że to mój elektryczny ciśnieniomierz źle mierzył...

Macie sesję jednak z F430 + TVR Tuscan 6 (na początku skojarzyłem, że nazywa się seven a okazało się, że pomyliłem go z Caterhamem). Obiecuję, że następna będzie już trochę ciemniejsza i dziękuje za oceny.

My Photo Mode

Komentarz

Mój faworyt to 26.
                      Koniec przygody z forum: 08.10.2012 16.00

Komentarz

Nie wszystkie mi się wczytują, ale z tego co widzę to 23 najlepszy
                        Zapraszam tutaj.

Komentarz

26 to najlepsza fotka z sesji
                          A-Spec- 40 lvl
                          B-Spec- 40 lvl

Komentarz

26 najlepsze

Komentarz

A myślałem, że tylko mi zdjęcia się nie wczytują. Jak zacznie wszystko normalnie hulać to ocenię bo jestem ciekaw co też tam się kryje

Komentarz

Pracuję...
                              X