Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] REJDYN

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Zdjęcia] REJDYN

Usuń po jpg ten nawias ,,]''. Widać, że dopiero zaczynasz polecam pierwsze 1/250 a drugie czyli F na 16.0, panorama trzecia i autofokus czyli kwadrat skieruj na auto, zdjęcia będą o wiele lepsze jakościowo bo te jakoś mi nie przypadły do gustu. Numeruj też zdjęcia, przedostatnie najlepsze.

Komentarz

Ćwicz, próbuj. Ucz się na własnych błędach, patrz na sesję innych, wykmiń jak oni to robią. Bądź innowacyjny, wymyślaj własne kadry i chwal się nimi. Pokazuj co tam masz w garażu, zdecydowanie rób zdjęcia na torach, ponieważ zieleni nigdy nie za dużo...

Brak tu zdecydowanie autofokusu czyli kwadratu, zdjęcie będzie mniej rozmazane. Niektórzy uważają, że rozmazane samochody oddają klimat i prędkość ale czy kiedy przeleci obok ciebie Nissan Skyline na autostradzie jadący 220 km/h to czy zobaczysz go rozmazanego, smugę czy może auto, które było i nagle znikło? Ja obstawiam trzecie.
      My Photo Mode

Komentarz

Wiele pracy przed Tobą ale 3 zdjęcie jest niezłe
        A-Spec- 40 lvl
        B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Dzięki, dzięki! Ogólnie to moje pierwsze foty w grze Może i gram ponad rok, ale foty nowość u mnie xD

Komentarz

Zamieszczone przez REJDYN
            Sorka że linki ale nwm czemu miniatury nie chcą wejść
            Wrzucaj zdjęcia jako załączniki bezpośrednio na forum (tak robi już coraz więcej 'galerianów'), to rozwiąże twoje problemy

Komentarz

Pracuję...
            X