Eksperyment za słoneczkiem mimo, że udany został przyćmiony przez lata '60 na nurbie wszystkie ujęcia zajebiste i przyczepię się tylko do tego, że jak dla mnie trochę za jasno
Powiem tak, zdjęcia są super, kadry wspaniałe i nie ma co tutaj dyskutować tylko jak dla mnie ten filtr odbiera zbyt znacznie kolor, i zdjęcia są za jasne.
Podoba mi się tutaj wszyściutko poza 569. Najlepsze według mnie zdjęcie to 563, w którym bardzo podoba mi się kadr - mnóstwo widoczku i samochód czyli to co lubię. 566 również prezentuje się bardzo ładnie. Podoba mi się umiejscowienie tego samochodu, kadr oraz ciekawe kolorystycznie niebo (zasługa tegoż filtru). Czekam na kolejny wrzut i mam nadzieję, że zobaczę go już wkrótce.
Przepraszam za dłuższą nieobecność. Nadmiar pracy we firmie, w redakcji i obowiązki rodzinne niestety zmusiły do odstawienia GT5 na pewien okres czasu, ale sytuacja już się wyprostowała i od tygodnia mam znów więcej wolnego czasu na przyjemności.
Zacząłem od tego, co miałem zamiar zrobić w wakacje - uruchomiłem Le Mans 24h... Po ponad 15 godzinach jazdy (tydzień) wymiękłem... Nie jestem jednak przygotowany na tak długi i monotonny dystans, zwłaszcza że w świecie GT5 dzieje się ostatnio dużo ciekawego. Jak to mawiają - better luck next time.
A zatem powracamy do photomode z zaległością - na ponowne przywitanie idzie Scirocco, w jakże gorącej i letniej prezentacji. Miłego oglądania!
W GT4 była to zajebista trasa pod względem graficznym i aż boje się pomyśleć jakby wyglądała w GT10 593, 595, 596, 597, 599 i 600 niszczą system Po prostu zajebista sesja
Komentarz