Aventadorem wyjeżdżałem troszkę wcześniej na La Sarthe, ale również wrzucam sesję zdjęciową o poranku. Miłego oglądania!
Oraz zapowiedź - sportowe Isuzu chyba jeszcze nie gościło u nikogo w dziale PM. Wziąłem ten nietypowy model na tor Eifel i postanowiłem poeksperymentować ze światłem i cieniami. Oto zapowiedź tego, czy eksperyment wyszedł (lub nie ):
Przepiękny dobór miejscówek, dobre oświetlenie, świetne kadry i uchwycona dynamika. No i Aventador... fantastyczny. Sesja miodna i miło się oglądało. Nie ukrywam, że to w dużej mierze zasługa auta, które oprawiłeś, jak pisałem wyżej, w świetne kadry
Izuzu jest ciekawe, a ja lubię eksperymenty Czekam więc na następną wrzutkę!
Zaczynając przeglądać od sesji z wypadkami, każdą następna oglądałem z przyjemnością próbowałem wypisać te, które najbardziej mi się spodobały ale doszedłem do wniosku, że każde takie jest Aventador to już kosmos Wielkie brawa Brabus
Nie wiem jak to się stało, że ominąłem twoją sesję. Wchodząc myślałem o tym, że zapewne umieścisz tu szybką włoszczyznę. Bądź co bądź nie pomyliłem się 569 daje tego dowód. 565, 567, 568, 570 - za pomysł i świeżość. A no i oczywiście 566, którego moje oczy nie zauważyły...
Komentarz