Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Dj Brabus

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Zdjęcia] Dj Brabus

Sesja super. Wszystkie mi się podobają Ale i tak nic nie przebije twojej sesji z Camaro

(o O O )===(|||||) (|||||)===( O O o) BMW

GT5 Gamercards

Komentarz

532, 535 i 542 mnie zmiażdżyły. Reszta też świetna ale nie ma w sobie tego czegoś co tamte foty. Natomiast zapowiedź Aventadora, podwójna miazga

Komentarz

Omomomom Monte Carlo + XJ13 Wszystko świetnie. Najbardziej podobają się mi 534 i 537. Ale
        Zamieszczone przez Damianoo
        nic nie przebije twojej sesji z Camaro
        A Aventador zapowiada się świetnie.

Komentarz

Aventadorem wyjeżdżałem troszkę wcześniej na La Sarthe, ale również wrzucam sesję zdjęciową o poranku. Miłego oglądania!

Oraz zapowiedź - sportowe Isuzu chyba jeszcze nie gościło u nikogo w dziale PM. Wziąłem ten nietypowy model na tor Eifel i postanowiłem poeksperymentować ze światłem i cieniami. Oto zapowiedź tego, czy eksperyment wyszedł (lub nie ):
          1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
          http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Komentuję, póki ciepłe!

Przepiękny dobór miejscówek, dobre oświetlenie, świetne kadry i uchwycona dynamika. No i Aventador... fantastyczny. Sesja miodna i miło się oglądało. Nie ukrywam, że to w dużej mierze zasługa auta, które oprawiłeś, jak pisałem wyżej, w świetne kadry

Izuzu jest ciekawe, a ja lubię eksperymenty Czekam więc na następną wrzutkę!

Komentarz

544, 546, 547, 548, 551, 552, 553 - kładą na łopatki. Wielkie brawa

Komentarz

Miażdży cycki konkretnie Praktycznie każde zdjęcie jest świetne na swój sposób. 546., 550., 551. i 553. najlepsze.

Komentarz

Arab-drift - poezja Wyszło zaskakująco zajebiście heh Twój Merc grubo się prezentuje

Aventador fajnie pokazany(zwłaszcza lakier ), ale to nie jest chyba auto dla mnie Chociaż... może go kiedyś "pstryknę" :wink:

Komentarz

Zaczynając przeglądać od sesji z wypadkami, każdą następna oglądałem z przyjemnością próbowałem wypisać te, które najbardziej mi się spodobały ale doszedłem do wniosku, że każde takie jest Aventador to już kosmos Wielkie brawa Brabus

Komentarz

Wracam po dłuższej nieobecności - poniżej eksperyment genetyczny ze słońcem...

P.S. Dziękuję za komentarze powyżej.

Zapowiedź - lata '60 na Nurburgringu:
                      1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek

Komentarz

Łooooo! Jakie cienie!! Jakie słoneczko! Eksperyment...udany, nawet bardzo. Ale Nurburgring '60 ma szanse na best of all time...

P.S. Dzisiaj fociłem w realu...wiesz co

Komentarz

557, 558, 559, 560 i 561 miażdżą. Prawdę mówiąc mi takie eksperymenty nie wychodzą, ale... 562 po prostu totalna miazga.

Komentarz

Eksperyment ciekawy i udany Nieźle wykombinowane, ja nie mogę uzyskać takiego efektu. 558 i 560 są "the best".

Komentarz

Co tu dużo pisać - zapraszam do oglądania.

1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek

Komentarz

Nie wiem jak to się stało, że ominąłem twoją sesję. Wchodząc myślałem o tym, że zapewne umieścisz tu szybką włoszczyznę. Bądź co bądź nie pomyliłem się 569 daje tego dowód. 565, 567, 568, 570 - za pomysł i świeżość. A no i oczywiście 566, którego moje oczy nie zauważyły...

Komentarz

Pracuję...
                                X