Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Dj Brabus

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Zdjęcia] Dj Brabus

Duża większość zdjęć jest świetna !

Komentarz

Elegancko F40 ciekawy kolorek ma.
      Zapraszam tutaj.

Komentarz

Świetne zdjęcia z M3, chociaż mogłeś trochę zmniejszyć rozdzielczość docelowego obrazka bo w fullhd tekstury standardu imo psują efekt
        F40-stka ciekawie zestawiona kolorystycznie, czekam na sesję finałową

Komentarz

Chaparral robi klimacik, bez wątpienia Co prawda nie jest on zbyt fotogeniczny ale w twoim wykonaniu wyszedł szałowo Co do M3 to również bardzo dobrze, może z wyjątkiem toru (bleeee , nienawidzę tych generowanych, wyglądają jak zrobione z taśmy czyli barierka>trawka>droga<trawka<barierka i tak rozciągnięte tworząc tor)
          Koniec przygody z forum: 08.10.2012 16.00

Komentarz

Ale mówisz o Tsukubie czy Zatoce? Bo jeśli o tej pierwszej, to sesja była robiona przy okazji zaliczenia wyścigów sezonowych, a jeśli o tej drugiej, to testowałem nowy tor w kreatorze.
            1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
            http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Oczywiście że o zatokę chodzi, Tsukuba jest jeszcze w miarę dobra :wink:

Komentarz

Co tu dużo gadać - trzymasz poziom M3 świetne, a Chaparral - do niedawna uważałem, że temu autu nie da się zrobić ładnych fotek, a ty temu zaprzeczyłeś.
                Brawo! :wink:
                O GT-R się nie będe wypowiadał bo nie skończę - powiem tylko: ŚWIETNE!

Komentarz

Będąc w zeszłym roku na wakacjach w Madrycie liczyłem, że spotkam na ulicach tego pięknego miasta wiele ciekawych aut. Po 5 godzinnym spacerze i wypstrykaniu prawie całej karty w aparacie, nagle z głębi tłumu moje ucho wyłapało przytłumiony bulgot podwójnie doładowanej V-ósemki... Wiedziałem, że może to być coś fascynującego, ale dopiero kiedy właściciel przycisnął gaz do dechy i 478 KM ryknęło z trzech końcówek układu wydechowego, przeleciały mi ciarki po całym ciele... Trzęsącą się ręką szybko wyciągnąłem aparat i zrobiłem kilka ujęć:

Boskie, pięknie brzmiące Ferrari F40 na czarnych felgach. Byłem oszołomiony. Na całe szczęście kierowca po chwili zawrócił i zaparkował pod restauracją. Głupio było podejść, ale łamaną angielszczyzną stwierdził, że nie ma nic przeciwko, żebym zrobił kilka dodatkowych zdjęć:

Alonso, serdeczne dzięki za możliwość zrobienia sesji i do zobaczenia za rok!
                  1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek

Komentarz

Heh, domyślam się Brabus, że dumny jesteś z tej ostatniej sesji :wink: Ja też bym był bo cała ta sesja (otoczka, klimat, wykonanie, auto( ), kadry i "wogle" wszystko :wink: ) pieści me zmysły Miałeś naprawdę fajny pomysł i wykorzystałeś go :wink: Miodzio jednym słowem kolego

Komentarz

Patrząc na 388 to musisz być baaardzo wysoki DD A tak serio to nie wiedziałem, że ten kolor tak pasuje do F40 Sesja cała na wysokim poziomie!
                      Zapraszam tutaj.

Komentarz

Na spacery po Madrycie zawsze zabieram... drabinkę.

Dzięki chłopaki!
                        1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek

Komentarz

Zestawienie kolorystyczne F40 mnie zachwyciło 392 i 394 są takie czyste, że aż widzę na nich kurz na matrycy monitora :wink:

Komentarz

No sesja super! choc nie lubie super-carow sorry za pismo ale jestem na kursie... (nuda)

Komentarz

Świetna sesja. A tak z innej beczki... Jesteś nie tylko wysoki, ale i odważny. No no... żeby tak wyskoczyć przed maskę F40 na 386. Masz cojones chłopie!
                              "If you can dream it, you can do it" - Enzo Ferrari

Komentarz

do drabiny aparat podczepił i samowyzwalacz dał
                                Zapraszam tutaj.

Komentarz

Pracuję...
                                X