Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Visko

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Zdjęcia] Visko

Esprit i Lancia standardami? Barbarzyńcy w tym Polyphony :/
    Tematem zdjęć: nie ma tej tajemniczości jak z Mglistym Ferrari, ale też ciekawie.
    Przyczepię się do 118.: ujęcie ciekawe, ale pomimo kół ma się wrażenie, że auto stoi w miejscu :/
    Faworyt: 120 i 115

Komentarz

Przecież w salonie jest Esprit Premium. Oprócz tego Zdjęcia nawet ciekawe, ale nie powalają.
      Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Zielarz, to był zabieg celowy no ale widocznie będę musiał takich rzeczy unikać, krajobraz był ciekawy i dlatego dałem dosyć sporą ostrość.

Komentarz

@Visko Ależ nie unikaj Samochody są boskie Chodzi mi o to, że Polyphony takim klasykom nowych modeli nie zrobiło; ale na Twoich zdjęciach prezentują się dobrze i ja chcę więcej

Komentarz

Witam wszystkich fanów serii ponownie, po dosyć długiej przerwie. Nie miałem za bardzo ochoty grac w GT5. W sumie na PS3 mało co grałem, ale ostatnio trochę wzięło mnie na Gran Turismo to pstryknąłem parę fotek. Oto one:

Życzę miłego oglądania i mam nadzieję, że zbytnio nie wyszedłem z formy :wink:

Komentarz

#124 w miniaturce wygląda jak ocenzurowane ;x

127 to przyjemne zdjęcie. Aż miło popatrzeć na auto i takie widoczki.

Komentarz

Witamy! Miło się ogląda taki powrót Zdjęcia świetne, wszystkie oprócz #126 wymiatają!

Komentarz

#124 - zbyt "bogata mieszanka" czy po prostu silnik ci się pali?
                  #127 - na pierwszy rzut oka Saab 900 ze spojlerem

Komentarz

Choćby tylko dla zdjęcia #124 warto było włączyć konsole świetne!

Komentarz

Pracuję...
                    X