Najciekawsze zdjęcia to 68 (klimatyczne) i 73 (choć zbyt duży kąt przechylenia). Reszta ma problemy z ostrością (coś to zrobił z 72? A mogłoby być takie ciekawe zdjęcie...).
@Dj
Nawet nie wiesz jak trudno ogarnąć czy ostrość jest dobra na kineskopie. Tak, gram na (...) telewizorze, dlatego niektóre zdjęcia które mogłyby być dobre są spieprzone :/
@Dj
Nawet nie wiesz jak trudno ogarnąć czy ostrość jest dobra na kineskopie. Tak, gram na (...) telewizorze, dlatego niektóre zdjęcia które mogłyby być dobre są spieprzone :/
Uuuu, to najwyższa pora zainwestować w sprzęt. Ja specjalnie pod PS3 kupiłem nowego Samsunga LED-owego.
Broń boże LCD i LED. Jeśli chcesz mieć super jakość to tylko plazma. Ja niestety mam za mały pokój na taki telewizor, ale widziałem super Panasonic 50 calowego za 5tys. Dobrą plazmę kupisz za jakieś 2-3tys.
Plazma jest dobra, ale tylko w dużych rozmiarach (45+). Jeśli ktoś szuka telewizora w mniejszych rozmiarach, to LED rządzi. Zresztą wystarczy pochodzić po sklepach i porównać jakość obrazu na różnych telewizorach - ja tak właśnie wybrałem swój TV.
Obecnie 42 i więcej
Jakby nie patrzeć to trudno kupić mniejszy telewizor niż 32 calowy.
Zamieszczone przez Dj Brabus
Jeśli ktoś szuka telewizora w mniejszych rozmiarach, to LED rządzi. Zresztą wystarczy pochodzić po sklepach i porównać jakość obrazu na różnych telewizorach - ja tak właśnie wybrałem swój TV.
Znowu mam zajawkę na GT5, pomyślałem więc że zgram starego save'a na pendrive i zagram od nowa. Starałbym się w miarę często robić foty od "początkującego" kierowcy z 50konnym samochodem do profesjonalisty i wrzucać je tutaj na forum, co o tym sądzicie?
Macie jakieś sugestie, porady względem starych zdjęć?
Pozdrawiam serdecznie wszystkich użytkowników!
No to przedstawiam wam mój najnowszy nabytek, kupiłem tą hondę przed wyrobieniem licencji B czyli przed nabiciem paru poziomów, może byłby inny samochód no ale cóż. Mam Toyo 86 GT ale patrząc na to, jak łatwo się grało za pierwszym razem używając jej na początku... Dlatego wziąłem inny samochód. No to pierwszy, niedzielny wyścig!
Komentarz