Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjecia] ArtiF1

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [Zdjecia] ArtiF1

Witam ponownie!
    Założyłem już temat moich zdjęć, ale z gry GT4. Dzisiaj rozpoczynam wątek moich zrzutów z GT5 .
    Dziś tylko jedna foteczka, ale niedługo będzie ich więcej.
    Pozdrawiam

GT5 - 100%
    GT6 - 100%
    GTS - 100%
    GT7 - 100%

Re: [Zdjecia] ArtiF1

Fajnie byłoby gdybyś zanim założył swoją galerię, to po komentował galerie innych, coś za coś
    Fotka taka średnia, bardzo że tak powiem popularna. Oczywiście to za mało, aby ocenić twoje umiejętności fotografii, wrzuć więcej zdjęć.
    Zapraszam do siebie

Moja kolekcja: http://www.mygranturismo.net/31618

Komentarz

Nie wrzucaj fotek pojedynczo. Wprowadź numeracje do zdjęć, by można było łatwiej je oceniać. Jak kolega wyżej sądzę, że tak fotka jest taka.. taka zwykła

Komentarz

Więcej fotek mam na moim prywatnym Facebooku, więc na forum będę wrzucał fotki epizodycznie.
        GT5 - 100%
        GT6 - 100%
        GTS - 100%
        GT7 - 100%

Komentarz

Aż szkoda mi oceniać jedną fotkę. Póki co pozostawiam bez komentarza, fotki rób w ruchu na torze a nie przez podróż fotograficzną znaczy od czasu do czasu wrzucaj z podróży fotograficznej ale nie ciągle Te z ruchu i wyścigu na torze są o wiele lepsze...
          A-Spec - 16lvl
          B-Spec - 4lvl (nie nabijam)

Komentarz

2

3
            GT5 - 100%
            GT6 - 100%
            GTS - 100%
            GT7 - 100%

Komentarz

Arti ciężko na razie cokolwiek powiedzieć bo zdjęć za mało, nie ma niczego konkretnego.
              #1 wyszło lepiej niż #3, na #3 dziwnie ostrość złapałeś

A tym zdaniem "Więcej fotek mam na moim prywatnym Facebooku, więc na forum będę wrzucał fotki epizodycznie." trochę mnie rozśmieszyłeś Nie obraź się za to co teraz napiszę, jest to takie pół żartem, pół serio ale po co to napisałeś? Naprawdę lepiej było napisać, że nie masz za bardzo czasu, dlatego będziesz wrzucał zdjęcia "co jakiś czas" Bo skoro zdjęcia są na Twoim "prywatnym" fejsbuku, o którym przynajmniej ja nie mam zielonego pojęcia to po co tutaj zakładać galerię epizodyczną

Peace! a teraz wrzuć przynajmniej 5-6 zdjęć żeby było co ocenić
              Pozdrawiam!

Komentarz

Arti z tym rozmiarem fotki nr 2 i 3 to poszedłeś o bandę na maxa! Nie wspomnę już o kompletnym złamani regulaminu, którego jak mniemam nie czytałeś (viewtopic.php?f=65&t=6014) ale o zupełnym braku szacunku do osób, które chciały dać ci szansę i tutaj zaglądnęły... porażka, nic na chwilę obecna więcej nie napiszę w temacie

Komentarz

Oho... chłopie. Poczytaj regulamin, potem zmniejsz fotki i błagaj o litość.
                  Foty przyzwoite, ale 3. jest trochę za ciemna. Myślę, że potrafisz robić lepsze zdjęcia. Pobaw się opcjami aparatu i... błagaj o wybaczenie.
                  "If you can dream it, you can do it" - Enzo Ferrari

Komentarz

Wiemj, że na początku poleciałem na bande i zaśmieciłem tematem forum, lecz teraz w największym ładzie i składzie będę chciał to odpokutować, wrzucając 4 skromne fotki.
                    Dzisiejsza galeria przedstawia moją 'Pszczółkę'.
                    Zapraszam do oglądania.

GT5 - 100%
                    GT6 - 100%
                    GTS - 100%
                    GT7 - 100%

Komentarz

Bez pomysłu zrobione. Trochę więcej kreatywności. Tylko jedno tło i dosyć ciemno. Fotki nie oddają piękna tego samochodu

Komentarz

Zamieszczone przez tomek9413
                        Bez pomysłu zrobione. Trochę więcej kreatywności. Tylko jedno tło i dosyć ciemno. Fotki nie oddają piękna tego samochodu
                        Zrób co ci w duszy gra I jak kolega wyżej pisał.. Kreatywność, kreatywność i jeszcze raz kreatywność!!! Nie bój się eksperymentować

Komentarz

Ja powiem tak - źle nie jest, w porównaniu do tego co zaprezentowałeś za pierwszymi dwoma razami to różnica jest przepastna. Ale prawdę mówiąc sesja jest biedna - jedno takie zdjęcie byłoby ok + inne samochody/kadry/ujęcia. Ale 4 takie same i nic więcej? Żądamy wyjaśnień!

Komentarz

Auto wyścigowe bez dynamiki... kiepsko
                            A-Spec- 40 lvl
                            B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Ja z kolei traktuję tę sesję jako wstęp do tego co Twoja Honda zaprezentuje na torze :wink: Tutaj nie jest źle (#1 i 2 są OK), czekam na drugą część

Komentarz

Pracuję...
                              X