Witam, wszystkich to moje foty dopiero zacząłem przygodę z photo mode więc zdjęcia może nie są rewelacyjne ale od czegoś zawsze trzeba zacząc. Jak by coś się nie zgadzało to piszcie :wink:
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Zdjęcia] the_colin
Zwiń
X
-
Re: [Zdjęcia] the_colin
1 faktycznie nie jest rewelacja wrzuciłem dlatego bo to była 1 fota jaką w ogóle zrobiłemSiadam w fotelu, zakładam kapcie, ale ciągle jest to fotel rajdowy, a kapcie w zależności od nawierzchni: szutrowe, albo slicki.
Komentarz
-
Foty WRC okKiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...
A Spec - 40 level
B Spec - 40 level
60 x Gold
http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż
Komentarz
-
kolejna porcja zdjęc
Czas na kolejną porcję fotek :wink: komentujcie i piszcie co jest nie tak w końcu dopiero zaczynam :mrgreen:. Mam jeszcze pytanie a mianowicie czy można owe zdjęcia wrzucac na sam początek ?Siadam w fotelu, zakładam kapcie, ale ciągle jest to fotel rajdowy, a kapcie w zależności od nawierzchni: szutrowe, albo slicki.
Komentarz
-
Jak na "colina" przystało, sporo tu rajdówek. I dobrze!
Jest dokładnie tak jak wspomniał Angello: obierasz prawidłowy kierunek i
zapodajesz coraz lepsze fotki :wink: Odnośnie rally carów, to w sumie wszystkie są OK, a najlepsza wg. mnie jest fotka #3 z pierwszego wrzutu. Bardzo oryginalny i pomysłowy kadr
Komentarz
-
Po długim czasie nieobecności znów postanowiłem wrzucic kilka fotek. Komentujcie i piszcie która najfajniejsza waszym zdaniem
. Zdjęcia podpisane są u dołu
Siadam w fotelu, zakładam kapcie, ale ciągle jest to fotel rajdowy, a kapcie w zależności od nawierzchni: szutrowe, albo slicki.
Komentarz
-
No pierwsza fotka najlepsza - wygląda jak wyciągnięta z biurka Hitlera po 70 latach.
Reszta niestety nie wpada w oko...
Komentarz
Komentarz