Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Dawid23

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Zdjęcia] Dawid23

Yay, 4 fotki. Szarpnąłem się. Jak na moje tempo ich robienia to dużo :mrgreen: Tylko z pomysłów się wypalam, brak inwencji twórczej.

Impreza STi by Puma9323, on Flickr

Impreza STi by Puma9323, on Flickr

Camaro SS RM by Puma9323, on Flickr

Weider HSV-010 GT by Puma9323, on Flickr
    Galeria GT6 | Galeria GT5 | Last.fm | MyAnimeList.net | YouTube

Komentarz

Całkiem ładne te fotki, nie ma się do czego przyczepić.
      Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Zdjęcia rzecz jasna znakomite ale... poprzednie reprezentowały jednak wyższy poziom (wiem marudzę )

Komentarz

BR-Z by Puma9323, on Flickr

Uparłem się na te GT86 pochodne auta, ale cóż, podobają mi się :mrgreen:

Komentarz

Noo, wracasz do formy, zdjęcie bombeczka, ale (musiało paść ) po powiększeniu niestety traci na tej wybajerzonej estetyce. Więc.. lepiej nie klikać tylko oglądać tak jak jest na forum, wtedy jest miód i wino

Komentarz

Co to za kolor wozu? Sprawiłbym sobie w moim GT86
              GT5 - 100%
              GT6 - 100%
              GTS - 100%
              GT7 - 100%

Komentarz

To znaczy gdzie konkretniej jest problem w powiększeniu? Bo ja mam teraz nowy monitor od jakiegoś czasu, a właściwie TV użyty jako monitor i w sumie faktycznie gorzej to wszystko chyba wychodzi (jak patrzę na te zdjęcia na innych ekranach), a nawet nie wiem w którym miejscu. Muszę go ustawić jeszcze pod siebie, bo fabryczny setup kiepski.

A lakier dokładnie nie pamiętam, ale jest z DLC, marka Gran Turismo, w nazwie jest, że fluorescencyjny.

Komentarz

Problem w powiększeniu? Ziarno ziarno ziarno ( albo ja czegoś nie dostrzegam ). Ale z perspektywy niepowiększenia - nie będę niepotrzebnie powielał tej samej opinii

Komentarz

Mam już tylko outcome, ale zrobię ją od nowa. A jakieś niewidoczne dla mojego oka artefakty może, gdzieś za ostro, gdzieś za ciemno? Nie mam teraz jak zrobić na innym ekranie, ale na wyczucie może wyjdzie lepiej. Nie ukrywam, że z grainem mogłem przesadzić, bo ja go teraz po prostu nie widzę.

EDIT:
                    Poprawiłem co mogłem i co widzę, edytowałem poprzedniego posta z nową wersją zdjęcia. Dzięki za wytknięcie problemu

Komentarz

Muszę przyznać zdjęcie bardzo ładne. Mocny kontrast i nieco ciemniejsze barwy + kolor samochodu są same w sobie iście genialne. Wracając kawałeczek do STI. Zdjęcie pierwsze nie przekonało mnie co do dalszej sesji bynajmniej wydało mi się iż jest tam za duże wyostrzenie. Po spojrzeniu na zdjęcie drugie zmieniłem szybko zdanie. Trójka posiadała w sobie ukryty potencjał, który odkryłem za szóstym spojrzeniem. Natomiast co do Hondy zdjęcie proste, standardowe jednakże... Nie na tyle zwykłe jak mogłoby się wydawać, ba dla mnie pomimo swej "szarej codzienności" posiada promyk światła w oddali ^^

Komentarz

Stingray by Puma9323, on Flickr

Chciałem zrobić coś innego i to mi wyszło. Szczerze mówiąc nie wiem czy złe, dobre, średnie, etc. w opinii waszej i innych, ale to chyba pierwsze które mi osobiście się podoba.

Komentarz

Szczerze, to ja jestem na tak
                          Od strony technicznej zdjęcia nie ocenię, ale stwierdzam fakt iż mnie się podoba

Komentarz

Prosta fota, ale ma styl i wielkÄ… klasÄ™.

Komentarz

PracujÄ™...
                            X