Witamy witamy
Jak na pierwszy raz to jest całkiem dobrze, a jeżeli chodzi o zdjęcia #2 i #4 to jest lepiej niż bardzo dobrze, bo oczu nie potrafię od nich oderwać
#8 gdyby ostrość skupiała się na mitsu to by było extra zamierzone czy niedoszlifowane?
Wrzucaj więcej zdjęć, nie wiem czemu ale narazie mam mieszane odczucia
W sesji rajdowej 3, 4 i 5 są bardzo ładne. Szkoda, że reszta nie jest ostra ale wiem, że dopiero stawiasz pierwsze kroki w Photo Mode.
W drugiej sesji najbardziej przyciągnął moją uwagę Mecenas SLS, bo w pierwszej sekundzie myślałem, ze to jakiś malowanie typu kamuflaż Pozostałe tez cieszą oczy
Jasna cholera Panie kolego co za zdjęcia
Bardzo ładnie Furai w deszczu piękny CR-Z zapiernicza aż miło Clio V6 wygląda mega realistycznie Red Bull pięknie pokazuje jego możliwości prędkości maksymalnych F1 Ferrari ładne ale troszkę za ciemne 18 oddaje pięknie klima z toru Alfa Romeo pomimo, że jest rozmazana to ma swój klimat
Świetne zdjęcia - masz bardzo dobre wyczucie ruchu i "rękę" do ostrości na zdjęciu. Najlepsze zdjęcie z ostatniego doładowania to 25 (bardzo dobry pomysł na fotkę zza tłumu) oraz 21 i 28.
Komentarz