Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Radomiak

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [Zdjęcia] Radomiak

Witam, gram w GT5 już trochę czasu, ale tylko dzisiaj zaszedłem sobie z ciekawości do " photo mode " od razu mi się spodobało i cyknałem pare fotek ;]

1.

2.

3.

4.

5.

/// Nie pisz posta pod postem tylko używaj opcji EDYTUJ, bo łamiesz regulamin forum ///

Przepraszam za te linki, ale jako ze jestem nowy, nie wiem jak zrobic by bylo dobrze ;] gdyby ktos moglby mi pomoc byloby fajnie, dzieki ;]

Re: [Zdjęcia] Radomiak

Jak już dodasz zdjęcie to poszukaj w linkach do fotki "Forum thumbnail" ...jakoś tak. i te linki wklejaj w swoje wiadomości.

Komentarz

Na imageshacku masz coś takiego jak "Link bezpośredni" (pod warunkiem, że jesteś zarejestrowany na stronie :wink: ). Następnie po wklejeniu linka na forum dodaj przed nim "[img]"%20i%20po%20"[/img]". I pamiętaj, żeby wyskalować zdjęcie do max 800px szerokości, bądź wysokości jeżeli robisz zdjęcie pionowe W sumie to chyba tyle jeżeli chodzi o wklejanie linków

Następna sprawa pobaw się czasem migawki (ustawienie między 60 a 250, wg mnie 60 najlepiej auto nie będzie robiło wrażenia, że stoi w miejscu jadąc ) i panoramowaniem (najlepiej 2 lub 3).

Co do zdjęć to Zonda i SLR zajebiście wyszły Piękna przyszłość przed Tobą

No i witaj w rodzinie fotografów

Pzdr :wink:

Komentarz

A tak w ogóle to możesz załączyć swoje obrazki bezpośredio przez nasze forum. Musisz wcisnąć "Odpowiedź" wtedy będziesz miał do rozbudowanej wersji na odpowiadania i tam sobie załączasz pliki. Te stronki z których kożystacie mają jedną duża wadę - za pół roku nie będzie tych fotek i stracicie je. Więc zachęcam do wgraywania ich na nasz serwer.

KowalikPL, właśnie tak robi np. viewtopic.php?f=65&t=6912&start=75#p118648

Komentarz

Dziękuje i za rady i za ciepłe słówka będę starał się ulepszać w tym dziale i dawać jak najczęściej znać o sobie ;] Dzięki!

Komentarz

Oto kilka nowych fotek ;]

Komentarz

Nie dodawaj fotek jako zalacznik bylo juz to 1000 razy trabione... a co do fotek jak dla mnie zadna rewelka ))) Ale to tylko moje zdanie ))

Komentarz

Przeciez wlasnie mi doradzono zeby tak dodawac -.- a co do fotek to dopiero zaczynam ;]

Komentarz

A nie wiesz ze sie czyta regulamin a nie slucha ludzi ??

1. Wzór nazwy tematu:
                  - dla tematu z galerią użytkownika: '[Zdjęcia]nick użytkownika'
                  - dla konkursów: '[Konkurs]nazwa konkursu'
                  - dla innych: '[Inne]nazwa tematu'
                  2. Nie wstawiamy zdjęć poprzez załączniki.

a zreszta ja juz nie wiem Regulamin napisal Piotr i tobie mowi inaczej PP ja juz sie pomyrdalem z tym co mozna a co nie ))

a co do fotek to rozumiem kazdy kiedys zaczynal i robil fotki na jakie go bylo stac ja poprostu wypowiedzialem sie co sadze ))

Pozdrawiam

Komentarz

Komentarz

Juz, juz przepraszam, poprawiam ;] mea culpa

Komentarz

pierwsza sesja jest fajna, z drugą troszkę gorzej ale ogólnie miło się ogląda, czekam na więcej
                        “Jeżeli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz zbyt wolno”

Komentarz

Nowe fotki, na szybko

Komentarz

no kolego 2 pierwsze galerie walą na łeb 1,2,3,5,7,14 rewelacyjne.
                            A-Spec - 35lvl
                            B-Spec - 35lvl

License Test: 60 Gold
                            Kontroler: Pad SIXAXIS

Login PSN - Andrzej_87
                            My Photo Mode

Komentarz

O wow nieźle Radomiak, pierwsze wrażenie jak tu wszedłem to zdjęcie mordy SLR-a i myśl "Co ten koleś zwariował, foty z realu tu wrzuca? Przecież tu się z GT5 zapodaje tylko!" No i zaraz potem "Ale przecież to jest z GT5" No czad jednym słowem, real pełną gębą. A dalej mój nastrój zdecydowanie poprawiła Zonda "marchewa" Sweet
                              W ostatniej sesji popisałeś się czarnym koniem w deszczowej stylistyce. Brawo! Oby tak dalej

Komentarz

Pracuję...
                              X