Pozwolę sonie być pierwszym komentatorem, chodź widzę, ze było przede mną 7 odwiedzin twojego zdjęcia ale chyba wszyscy moi poprzednicy boją się Ciebie
Zdjęcie szału nie robi ale nie będę po nim jechał, bo to Twoje pierwsze cyknięcie. Jeżeli chcesz nadać dla samochodu ruch, to używaj panoramowania 2 lub 3, ostrość skup na samochodzie i migawkę ustaw na 60, 125 lub 250 i będzie czad. Potrenuj i daj coś już poprawnego.
Masz u mnie mega plusa, ze pierwszym p[okazanym przez Ciebie autem jest GT-R
Jestem pewien, ze cykanie fotek w GT5 Ci się spodoba Życzę wytrwałości
właśnie, GTR to duży plus tej fotki, fotka jak na razie jest taka... poprawna, dobra, ale bez szału (chociażby obiektyw lekko przechylić w bok czy coś) plus autko stoi w miejscu, brak dynamiki, a widać że na torze jest, mimo wszystko czekam na więcej, powodzenia
“Jeżeli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz zbyt wolno”
Spoko panowie fotka pochodzi z obczajania co z czym sie je chcialem sprawdzić co do czego służy hehe mam jeszcze jedną już z dymem i lekko przekręcone.
A co do wozu to dostalem w prezencie ^^
JISAW zakupił dwie najlepsze rzeczy pod słońcem z gatunku "dwie literki i cyferka" i już się za fotografowanie się zabiera. I co? I brawo! :mrgreen:
GT-R ładniutki, czerwoniutki, wypindżony i w ogóle full ADHD
Następnym razem zapakuj jakiegoś hosta i walnij większą rozdziałkę bez klikania - aha i o numeracji pamiętaj
We R waitin' 4 next pics
JISAW, oglądnąłem Twoją galerią z GT4 i myślę, że tu też pokażesz pazur :wink:
Bardzo podoba mi się fota #2 - ciekawe ujęcie. Brakuje tylko... ruchu
Daj panoramowanko na 2, zmniejsz naświetlenie (na 60 lub 125, jak wspomniał Angello) i... baw się kombinacjami
Z ciekawością zajrzę tu jeszcze do Ciebie
JI czemu nie słuchasz mądrych kolegów powyżej i nie wprawisz swoich powozów w ruch? Wiesz ile by dało panoramowanie 3 + niska przesłona tej driftującej Operze? Byłby Czad przez duże CZ, a tak jest tylko średnio. No, nie bądź jak twoje PSN ID i do roboty, następnym razem ma być lepiej!
Co raz lepiej, ale więcej osób będzie do Ciebie zerkać jak będziesz wrzucał pełno wymiarowe fotki. Aby takie wrzucać nie kopiuj miniatur tylko w nie wchodź i wtedy kopiuj adres :wink:
Komentarz