Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Konkurs] Konkurs na tło dla logo GTHOME.pl

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [Konkurs] Konkurs na tło dla logo GTHOME.pl

Jak wszyscy wiemy nasze forum przechodzi ostatnio wiele zmian. Jedną z nich jest nowe logo. Pomysłem Piotra jest, aby w tle loga było zdjęcie pochodzące z Photo Mode GT5.
    Tymczasowo mamy takie jak widać, z SC430 - i niech Wam ono służy jako pewien punkt odniesienia. Broń Boże go nie kopiujcie, aczkolwiek są pewne wymagania, nie może to być pierwsze lepsze foto z GT5 Główne założenie jest takie by było dobrze widać nasze logo na jego tle. Dlatego powinno być to zdjęcie utrzymane w ciemnej tonacji, najlepiej z dużą ilością czerni, mile widziane nocne zdjęcia Ogólnie liczymy na Waszą inwencję - najważniejsze, by fajnie współgrało z logo i wyglądem forum.
    Zdjęcia proszę umieszczać w tym temacie przez najbliższy miesiąc. Oczywiście wstawiamy tylko zdjęcia swojego autorstwa - każdemu użytkownikowi przysługuje 1 zdjęcie
    Wszystkie zdjęcia będą podpasowane pod logo - później będzie ankieta, a zwycięskie zdjęcie będzie tłem dla logo GTHOME.pl
    Uwaga - zastrzegamy sobie prawo do dowolnej edycji zamieszczonych w tym temacie zdjęć - do logo może być wykorzystany np. tylko fragment zdjęcia. Pamiętajcie też, że nie wygra najlepsze zdjęcie, ale to które najlepiej będzie pasować. Dlatego jeśli naszej komisji się żaden projekt nie spodoba, to nie będzie w logo.. :mrgreen:

Zapraszam do udziału!
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Re: [Konkurs] Konkurs na tło dla logo GTHOME.pl

Hejka...
    Zmieniam zdjęcie w wyniku odpowiedzi na post z FB oto dwa mesie :

- niestety nie mam w lepszej rozdzielczości bo już usunąłem z PS3 i PC

Komentarz

Pracuję...