Jako że jestem na forum nowy postanowiłem wrzucić coś od siebie. Oto Ferrari Enzo którym wbiłem się dzisiaj na 24 lvl. w zawodach sezonowych, a konkretniej La Festa Cavallino. Tuning pozwolił mi wyciągnąć 908HP!
Dokładnie, bardzo podoba mi się to zestawienie kolorystyczne, takiego Enzo jeszcze nie widziałem. I oczywiście podpinam się pod życzenia poprzedników - zapodawaj foty z jazdy
No to zapodaje foty z jazdy. Wszystko podczas GRAN TURISMO WORLD CHAMPIONSHIP z klasy zawodowej.
1.
2.
3.
4.
5.
6.Tu jak biore GT by Cytryna Race Car. Zdjęcie zrobione przy 346 km/h
EDIT:Sprawdziłem jeszcze raz i ma 922HP
chyba chodzi o rozmyte zdjęcia jak mniemam, przynajmniej dla mnie, ładnie operujesz aparatem, zmień tylko panoramę, bo jak widzę zdjęcia w tej pierwszej, to mózg w poprzek staje, a oczy chcą przejść w wieczny odpoczynek
“Jeżeli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz zbyt wolno”
Witam! Udało mi się dzisiaj strzelić parę fotek. Tym razem bez udziału Enzo. Kadry może nie są jakiś najwyższych lotów ale chyba nie rażą
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
Sorry za poszatkowane krawędzie ale tak to jest jak się zmniejsza foty w Picture Managerze.
EDIT: Nie wiem czemu brakuje im dynamiki, przynajmniej te z ARTĄ NSX wyglądają jak robione w miejscu
Komentarz