Tematyka Super GT trafiona w 100% ! Zdjęcia 52,56,57 i 60 są świetne Oby tak dalej, czekam na coś ciekawego Zresztą Japońskie klimaty jesli chodzi o auta to moje ulubione
Witajcie! Dziś obiecany NASCAR. Postanowiłem zmienić kolorystykę mam nadzieję, że sie wam spodoba A tak przy okazji... wie ktoś jak robić fotki wewnątrz auta? Oglądajcie i oceniajcie :wink:
"If you can dream it, you can do it" - Enzo Ferrari
NASCARu tu u Nas mało i nie każdy za nim przepada, ale fury mają moc i dają nieźle
do pieca :wink:
Sesja... bardzo ładna Kolorki wyszły Ci jak najbardziej in plus IMO.
Jest dynamika, świetne kadry i cała otoczka #63 i 64 dla mnie NAJ Brawo!
Co do fotek wewnątrz to z reguły trzeba przez okno zaglądać :wink:
Czasami uda się jakoś do środka z aparatem wjechać, ale to ciężka sprawa (kombinacje).
Cabrio w PhotoTravel (chociaż podczas jazdy też) można w środku pstryknąć :wink:
Sesyjka Super GT:
Godnie ująłeś te przecudne maszyny. Sesja smaży gały, tyle z mojej strony :mrgreen: Nascar też nieźle ale SGT zdecydowanie bardziej do mnie przemawia.
Świetna jest 62. 63 ująłeś tak jakbyś tam był i robił zdjęcie, właśnie tak lata kamera za tymi maszynami, zwykle pokazują je z dalszej odległości co robi większe wrażenie, mi najbardziej spodobały się 62 i 63
Oto moja spóźniona sesja noworoczna. Dzisiaj rajdówki. Wiem, że może przesadziłem trochę z efektami, mam nadzieję, że foty przypadną wam do gustu tak jak NASCAR i JGTC! Pozdrawiam!
"If you can dream it, you can do it" - Enzo Ferrari
Komentarz