Witam, chciałbym przedstawić moje mizerne zdolności w posługiwaniu się aparatem w GT5. Mam nadzieję, że się spodobają. Proszę o komentarze i porady.
"If you can dream it, you can do it" - Enzo Ferrari
Witamy
Nieźle Bullet. Pokazałeś ciekawe auta, które dobrze się prezentują na Twoich zdjęciach.
Wykonanie poprawne, fotki są czyste i cieszą oko. Kadry...średnie, ale pewnie z czasem będą lepsze.Ciekaw jestem dalszych postępów...
Masz 6/10 na zachętę i dawaj kolejne
PS. Rajdowy old-timer Nissana moim faworytem :wink:
Heh!, znów jest ciekawie. Dobre Bugatti, ciekawa pokazówka Corvetty, dość pomysłowy Blitz i R32 (przyłapany ze słusznej strony ) są mocną stroną tej sesji. Level Up! :wink: Dawaj foty w ruchu, może jakiś drift... :wink:
Zamieszczone przez Bullet
PS. PloTek jeśli chcesz wrzucę jeszcze krótką sesję z Nissanem
Hej Nie wiem czemu na początku napisałeś "moje mizerne zdolności", bo moim zdaniem zdjęcia są co najmniej dobre. Zarówno w pierwszej jak i w drugiej galerii jest kilka przyciągających uwagę na dłużej (3, 4, 6, 10, 11). No i udało ci się złapać na pierwszy raz tzw. marchewę co dla wielu tutaj było okraszone długimi próbami i staraniami
Aha - śmiało dawaj większą rozdziałkę bo ta jest właśnie taka "mizerna"
Witam po długiej przerwie. Miała być to sesja na zakończenie wakacji, ale się nie wyrobiłem i zdjęcia wrzucam dopiero dziś. W sesji z Beemką wzorowałem się na trailerze NFS:The Run. proszę o oceny i komentarze. Miłego oglądania.
PS. Efekt rozmycia na zdjęciach jest zamierzony. Prosimy nie regulować odbiorników
"If you can dream it, you can do it" - Enzo Ferrari
Komentarz