Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjecia] Hachiroku

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [Zdjecia] Hachiroku

No, w koncu jestem w posiadaniu Gran Turismo 5 i szczerze mowiac nie moglem sie doczekac az rozpoczne ten temat Ponizej przedstawiam swoje zdjecia, ktore zrobilem od wczoraj. Wiem, ze nie umywaja sie do zdjec co niektorych uzytkownikow tego forum, mimo to staralem sie wybrac te fajniejsze. Mam nadzieje, ze przynajmniej kilka zdjec sie spodoba Z gory dziekuje za oceny i komentarze :wink:

EDIT: Przepraszam za pusty temat ale niechcacy nacisnalem "wyslij", bo pisalem posta w innym oknie :wink: Zdjecia juz sie wrzucaja, zaraz zrobie edita. Mam nadzieje, ze nikt sie nie wkurzy

1. Moja pierwsza zakupiona fura (RX7 rzecz jasna), jak i pierwsza fota, ktora zrobilem w grze . Jakoscia nie grzeszy ale nie moglo jej zabraknac.

2. Sesja na De La Sarthe z R32:

3.

4.

5.

6. Ehh te kwadraty przy krawedziach...

7.

8. I w kolorze:

9.

10.

11.

12.

13. Nowy nabytek: NSX Type R

14. Tutaj moj drugi nabytek zakupiony specjalnie do wyscigow FF czyli ITR:

15.

16.

17. EVO X z szutru, dalem ojcu sie przejechac :wink:

18. I znow mala sesja z R32, tym razem swiezo po zakupie

19.

20.

21. Volvo C30 po lekkiej przerobce

22.

23.

24. Maly drift Ferrari

25.

26.

27.

28.

29.

30. Overtaking

31.

32.

33. Little burnout :wink:

34. I raz jeszcze R32, tym razem na ojczystym torze :wink:

35. To mi sie bardzo podoba. Who's the master?

36. I w "postoju"

37.

38.

39. I wszystko jasne, kto i gdzie

40. I kolejna Premium zabaweczka z farba od Volvo C30 i przepieknymi felgami BBS RS, ktore ujrzycie na kolejnych zdjeciach :wink:

41. Takie tam...

42. Czyz nie piekna?

43.

44. O, czesc Sylwia! Dawno sie nie widzielim, ale niestety, musze leciec. Pa!

45.

46.

47. On juz wie, albo sie domysla

No, to jak na razie na tyle. Mam nadzieje, ze przynajmniej kilka zdjec sie spodoba :wink: Wezcie pod uwage fakt, ze w GT5 gram dopiero od wczoraj i poki co troche kuleje w tej kwestii ale mam nadzieje, ze z czasem bedzie mi to wychodzilo lepiej Licze na szczere opinie i z gory dziekuje za wszystkie Pozdrawiam!

Re: [Zdjecia] Hachiroku

Jezu tyle zdjęć, na pierwszy raz... i nie ma się do czego przyczepić! ciekawe ujęcia, jakość jest
    ulubione: 16, 17, 24, 29, świetna 30, no i ogólnie dużo mi się podoba, ale nie chce mi się pisać, ogólnie : jest dużo, jest fajnie, czekam na dalsze prace, bo jak na start jest super!
    “Jeżeli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz zbyt wolno”

Komentarz

Hehe, jak pisalem wybieralem te lepsze, a to i tak nie wszystkie :wink: Dzieki serdeczne za ocene!

Komentarz

masz więcej tego Evo? jaram się nim, i chyba coś pyknę w tym stylu za niedługo

Komentarz

Nie mam, robilem jedno, bo chcialem ojcu pokazac jak to mniej wiecej wyglada, bo on ma bzika na punkcie tego auta hehe :wink: Ale nie ma problemu, zaraz kupie i porobie Wstawie za jakis czas, ewentualnie jutro, pasuje? Bialy ma byc? Szuter?

BTW: Troche mnie zaskoczyles, bo to zdjecie z EVO bylo robione "od tak o", po prostu ustawilem, pyknalem fotke i juz hehe Te co bede robil, to sie bardziej postaram, mam nadzieje, ze sie spodobaja :wink:

Komentarz

dawaj jakies fotki HACHIROKU xD

Komentarz

Heh, musze tylko dorwac w uzywanych Poki co juz mam przygotowanego EVO X na sniegu dla Rorschacha i wlasnie idzie 300ZX

Komentarz

hihihi <zaciera ręce>

Komentarz

Specjalnie dla Rorschacha Lancer EVO X Zrobilem na sniegu, jak bedziesz chcial na szutrze albo nawet asfalcie to smialo pisz :wink: Jak sie nie spodobaja to postaram sie pocykac jakies lepsze.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

Wiem, ze fotki nie porazaja. Szczerze mowiac nie jestem z nich zbyt zadowolony i troche zabraklo mi pomyslu. Obiecuje, ze jutro zaloze ladne felgi i porobie jakies lepsze na asfalcie i pare na szutrze :wink:

No i teraz sesja z 300ZX'em Moim zdaniem jak dotad najlepsza jaka zrobilem. Wybaczcie tak wiele podobnych do siebie zdjec, ale no... nie moglem sie po prostu oprzec :mrgreen: Wielu z Was pewnie zna to uczucie :wink: Mam nadzieje, ze sie spodobaja.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8. Szkoda, ze nie u mnie pod oknem :mrgreen:

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Z gory dzieki za komentarze

Komentarz

nie no co Ty, ekstra są
                    wystrzegałem się śniegu jak ognia (gosh, jakie porównanie ) ale chyba coś cyknę na śniegu, oczywiście z nutką High Dynamic Range
                    swoją drogą, 300z też robi, i jest bardzo przyzwoity

Komentarz

Zamieszczone przez rorschach
                      swoją drogą, 300z też robi, i jest bardzo przyzwoity
                      No mi tez sie podoba Ale wlasnie kupuje R33 GT-R'a i maluje tego 300ZX'a na Midnight Purple

I dzieki za komentarz! :wink:

Komentarz

Ohayo, Hachiroku! :wink:
                        Zacznę od razu. Wszystkie sesje są staczyczne. Zero w nich ruchu jak widzisz.
                        Trzeba im nadać trochę pędu. Na początek proponuję "zabawy" z naświetleniem i panoramowaniem.
                        Do tego jakieś ciekawe kadry i powinieneś zacząć łapać o co biega.
                        Dalej, selekcjonuj zdjęcia. Ja wiem, że jest ciśnienie na wrzucanie fot,
                        ale przy takiej ilości...no zlewa się to oglądającemu przed oczyma
                        Niewykorzystane teraz, zawsze później można wrzucić :wink:
                        Reasumując. Podejście i chęci ewidentnie posiadasz. Jak to przełożysz na swoje prace,
                        to prawdopodobnie niedługo się dowiemy i nie omieszkamy ocenić Pozdro.

Komentarz

Zgadzam się z przedmówcą za dużo tego i miesza się w głowie, ogólnie nie jest źle ciekawe zdjęcia ale naprawdę bardzo statyczne ale widzę potencjał i jak trochę się pobawisz w Photo Mode to niebawem dorównasz czołówce na tym forum powodzenia

Komentarz

bardzo fajne fotki, najbardziej podobają mi się te na śniegu
                            halogeny - halogeny serwis komputerowy - serwis komputerowy

Komentarz

Zdecydowanie za dużo zdjęć jednorazowo. Zrozumiałbym dużą ilość zdjęć gdybyś posługując się nimi opisywał jakiś wyścig.
                              Zdjęcia powtarzają się i widać, że raplay jest zatrzymany i objeżdżasz auto dookoła w jednej pozycji robiąc mnóstwo zdjęć a to nie o to chodzi
                              Proponuję abyś prześledził galerie najlepszych użytkowników i wtedy załapiesz o co w tym biega

Ogólnie nie jest źle. Rób kolejne fotki a my będziemy oceniać

Komentarz

Pracuję...
                              X