Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Zdjęcia] Maniutek1996
Zwiń
X
-
Re: [Zdjęcia] Maniutek1996
Ogólnie bardzo udany start. Zapowiada się bardzo ciekawie
Ciekawe techniki robienia zdjęć, dobre ujęcia jedynie brakuje mi oddalonych aut z większym ujęciem krajobrazu go otaczającym.
Jedyne co bym zmienił to wrzucałbym zdjęcia 800 x 600 zamiast miniaturek, bo oglądający to lenie i nie chce im się klikać w miniatury, żeby otworzyć zdjęcia przez co tracisz tylko Ty.
-
Jak na początek, zapowiada się bardzo ciekawe. Trzymaj takie same tempo, a będzie dobrze.
Zamieszczone przez AngelloJedyne co bym zmienił to wrzucałbym zdjęcia 800 x 600 zamiast miniaturek
Zamieszczone przez Angellobo oglądający to lenie i nie chce im się klikać w miniatury, żeby otworzyć zdjęcia
Zamieszczone przez Maniutek1996Mógłby mi ktoś powiedzieć jak uniknąć zamazań samochodów? Na każdym zdjęciu(z toru) samochód jest troszkę zamazany.
Komentarz
-
Kolejna paczka. Na razie nie selekcjonowane tylko wszystkie które robię (ponieważ sam nie wiem które są dobre, a które nie) wrzucam żebyście mogli mówić które są ładne, a które zaje*****.Po paru sesjach zacznę selekcjonować i wrzucać tylko te najlepsze. Obrazki są w takiej rozdziałce jak mówicie (niestety jakość ucierpiała) Jednak jeśli ktoś chciał by np. ustawić sobie jakieś foto na tapetę to piszcie wstawię w wyższej rozdzielczości.
20) Troszke (nudnych) gokartów nie zaszkodzi.
21)
22) Mitsubishi na szutrze.
23)
24)
25)
26)
27)Teraz 2 (według mnie) najlepsze zdjęcia.
2Trzej muszkieterowie
29)
30)
31) Na życzenie Angello troszke krajobrazu.
32)
Komentarz
-
pozmieniaj panoramę, jak chcesz dużą dynamikę, poza tym troszkę więcej ostrości i nie dawaj filtru miniatury do zdjęć blisko wozu
bardzo fajna 29, masz oko, jeszcze trochę i będzie super“Jeżeli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz zbyt wolno”
Komentarz
-
tak jak kolega wyzej napisał nie które zdjęcia są bardzo dobre, a nad nie którymi trzeba jeszcze troche popracować. Pstrykaj pstrykaj a dotrzesz do sukcesuA-Spec - 35lvl
B-Spec - 35lvl
License Test: 60 Gold
Kontroler: Pad SIXAXIS
Login PSN - Andrzej_87
My Photo Mode
Komentarz
-
Wow, rozkręciłeś się, naprawdę, oby tak dalej! Brawo! A teraz czas na ocenę:
20,21 - takie sobie
22,23,24 - już ciekawiej, milej się patrzy
25,26 - moim zdaniem zbędnie dodałeś dwa takie same zdjęcia, ale w innych ujęciach, szczególnie to drugie razi kiepską jakością
27,28 - fakt, są najlepsze
29,30 - poziomem porównywalne do 22,23,24, czyli średnie, ale nie tragiczne
31,32 - jeśli miałbym wybierać na tapetę, to to z BMW, lepiej się prezentuje
Myślę, że będę z chęcią tutaj zaglądał.
Komentarz
-
No i 3 już dzisiaj ostatnia paczka.
33)Paganini zonda, na padzie nie da się go opanować.
34)
35)
36)
37)Nie moje auto, ale prezentuje się nieźle.
3Troszke Mucle
39) Wyprawa nocna,,,
40)
41)
42)Moje dwie nowe niunieMoże i mają spory przebieg, stary olej, zatarty silnik.... ale i tak są piękne.
43)
44)
45)
46)
47) BMW znowu ma loty
4
49)
50) A to kto? ... znów moje maleństwa?
51)No teraz troszke powagi...
52)Jakiej tam powagi człowieku... przecież to samochód widmo.
CDN nastąpi...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Angellobo oglądający to lenie i nie chce im się klikać w miniatury
A zdjecia no coz, takie sobie. Najwazniejsza jest w tej kwestii wizja i wyobraznia :wink: Pracuj i troche wiecej Japoncow dawaj :mrgreen:
Komentarz
Komentarz