Witam po dłuższej przerwie i dzięki wszystkim za tak pozytywne komentarze
Dzisiejsza galeria (w sumie jak każda inna ostatnio u mnie ) może być dla niektórych za jasna/pozbawiona barw lub odwrotnie, zależy jak tam macie sprzęty poustawiane u mnie jest tak jak być powinno
Zapraszam do oglÄ…dania:
Po ostatnim zdjęciu dziesięć razy upewniałem się czy do gry nie weszło żadne nowe DLC oraz czy na pewno trafiłem w GT5 Photo Mode. Kiedy wszelkie wątpliwości zostały rozwiane pozostało mi zbierać szczękę z podłogi Miazga.
Wyjątkowo przypasiła mi 1180 i 1185 mimo, że nie przepadam za Audi. Za to trochę mnie odrzuca ta ostro fotoszopowana Silvia. Jestem pewny, że dużo czasu poświęcone (co niezmiernie doceniam), ale jakoś wstawki z real life średnio współgrają z światem GT.
Słów mi brak, nie wiem jak to opisać... Audi na moście genialne, Golf także, no a dwie ostatnie foty... Jak już mówiłem, nie potrafię znaleźć odpowiednich słów. Brawo!
"If you can dream it, you can do it" - Enzo Ferrari
Mam ogromną prośbę czy dał być kolego radę zrobić pare zdjęć w jak największej rozdzielczości Ferrari Italia i F430 na fabrycznych felgach? Ważne było by też aby oba samochody były w czerwonych kolorach. Mój tata ma drukarnie więc mógłbym wydrukować ci jakieś ze zdjęć w bardzo dużym formacie... Czekam na odpowiedź
Komentarz