Jeckusie HPA TT wygląda lepiej niż prawdziwe, a poranek na Nurburgringu? Ughmm, slurp... no poezja :mrgreen:
PS. Wnioskuję o założenie osobnego wątku na głównej stronie z całą galerią Rafa - to powinno zobaczyć o wiele większe grono osób, najlepiej wszyscy. A potem może odebrać Nobla
no jaaa Bugaciok jest piękny, na każdej focie taki speed, że cała sesja wygryzłaby wszystkich dilerów na Maydayu no i nareszcie się przekonałeś do tych hdrów chcę to zobaczyć jak najszybciej, jak chciałbyś jakiegoś hinta to pisz, pozdrawiam
“Jeżeli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz zbyt wolno”
O jaaaacie.... Odjazd. Albo raczej odlot (496 i 497 :wink: ) Raf ja bym z tą galerią uderzał do Bugatti, powinni ci nieźle sypnąć z kabzy za perfekcyjną sesję reklamową. Szacun, szacun stary za świetną robotę
A mnie mocno spodobała się sesja MX-5 Ładne kolorki, dobre kadry i "wogle" :wink:
Veyron zaś jak z kosmosu. Desing tego auta powala. Fotki świetne, ale #499 NAJ z całej sesji
Dzięki za opinie Tym razem praca z Veyronem przebiegła gładko To musiał być po prostu "ten dzień" :wink:
Kolejna porcja zdjęć będzie.. kiedyś Sam jeszcze nie wiem kiedy
Pozdrawiam.
Komentarz