Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Zdjęcia]Rorschach
Zwiń
X
-
Re: [Zdjęcia]Rorschach
Hmmm. Fotki nawet fajne ale z butów jeszcze nie wyrywają.
Najbardziej spodobała mi się trzecia fotka od lewej w drugim rzędzie od góry ( zobacz ile trzeba się napisać żeby wskazać fotkę a wystarczyło by jej nadać nr 7 )
A teraz mały ochrzan na początek, bo zanim wkleiłeś fotki to pewnie oglądałeś zdjęcia innych ( a jak nie to powinieneś )
- zawsze numeruj fotki, bo my (oglądający i piszący opinie) nie lubimy jak trzeba opisywać fotkę bez numeracji :wink:
- zamiast miniatur wklejaj zdjęcia w maksymalnej regulaminowej rozdzielczości 800 x 600 co ułatwi i przyspieszy nam oglądanie, bo nie każdemu się chce otwierać wszystkie miniatury na czym tracisz tylko Ty :wink:
-
tym razem driftowe zabawy z viperem, zastanawiam się nad rozmyciem, fajne uczucie pędu, tylko czy nie zbyt rozmazane...
1.
2.
3.
no i audi w jedynym kolorze jaki r8 pasuje;D
4.
5.
do tego leniwe foty gallardo, ciemne auta wg mnie lepiej wychodzą, jakby bardziej realistycznie
6.
7.
8.“Jeżeli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz zbyt wolno”
Komentarz
-
Z viper-em podoba mi się 3 zdjęcie. na pierwszym to rozmycie trochę psuje a na drugim ten lot nie jest naturalny bo po takim twardym lądowaniu dalej by pewnie nie pojechał.
pozostałe ładne choć gallardo przerobione nie w moim goście.
Komentarz
-
Nooo Rorschach tym razem dużo lepiejA mnie się podoba flying Viper, może dlatego że sam mam taką wariacką galerię
3 fotka z driftem jest kozacka, ale chyba jednak przesadziłeś z czasem ekspozycji. Imho migawka na 1/1000 rozwiązałaby sprawę, chociaż to oczywiście kwestia osobistych upodobań
Komentarz
-
dziś zabawy z łapaniem felg w ruchu, wiecie, dopiero zaczynam ogarniać aparat w gt
więc dziś na tapecie kółeczka
1.
2.
3.
4.
5.
zaśmierdzanie Zondą
przy okazji PD ma w ryło za ząbkowanie przy dymie
6.
7.
8.
i felunia od Lambo jako bonus
9.“Jeżeli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz zbyt wolno”
Komentarz
-
Dla mnie bomba - 3 sesja i... no po prostu nie ma się do czego przyczepić. Ale wybierzmy najlepsze: nr 2 - super poczucie pędu; nr 4 i 5 - Lexus boski jak z żurnala; i 7 - wyczynowy drift Zondą - grubo!
Rorschach jak tak dalej pójdzie to za pare sesji zostaniesz Mistrzem Photo Mode
Komentarz
-
Z takimi stwierdzeniami bym nie szalał. Fotki są dobre, zabawa z felgami udana i miła. Ujęcia też poprawne ale bez szczególnej finezji. Jak dla mnie 6/10. Powielasz auta, Gtr,Lambo i reszta zestawu z Italią na czele jest w galerii chyba każdego usera. Szukajcie ciekawostek, innych ujęć,aut i nie bujcie się standardów
Komentarz
-
Zamieszczone przez Dreadlock89Z takimi stwierdzeniami bym nie szalał.
Komentarz
-
aa tam, robię foty samochodom, które mnie jarają, a że GT od niedawna mam, to i garaż jeszcze pustkami świeci, uff...
no to się wypowiedziałem
a teraz Suzuki na szuterku
1.
2.
3.“Jeżeli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz zbyt wolno”
Komentarz
Komentarz