dziś trochę klasyki, zwykła rekreacja na suzuce, więc nic za bardzo specjalnego
p.s. Angello wrzucę tego skyline'a jak tylko znajdę dłuższą chwilkę
pozdrawiam i dzięki za opinie, naprawdę jaram się czasami jak mi coś wyjdzie
miłego oglądania :
1.
2.
3.
4.
5.
6.
“Jeżeli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz zbyt wolno”
Dla mnie zdecydowanie foty z Ferrari F1, czyli #4, 5, 6, 7 i 8
Wykonanie bolidu wyrywa majty "przez głowę" :wink:
Zamieszczone przez rorschach
pier... ząbki z dymu...
K___a właśnie... Czyżby Polyphony nie mogłoby sobie z tym poradzić???
Zbyt duża i pracochłonna ingerencja w silnik gry? Echhh, może w końcu się doczekamy...
Narazie musimy się zadowolić klaksonami #274
dziś będą dwie ikony GT, Red Bull to jest przegięcie tysiąclecia, trzy razy więcej koni niż kilogramów, a zatrzymuje się z 400 do zera w pięć sekund,
chciałbym tą substancję, którą zażywali designerzy tego auta
no i jeszcze cytroenik by GT
enjoy :
1.
2.
3.
4. ajjj, escudo, były czasy co się ciułało każdy kredyt na potwora Suzuki w GT2, by po zakupie wszystko stawało się prostsze
5.bounce, bounce
6.
7.
8.
9.
10.
tak przy okazji, cytryna jest niefotogeniczna, i jak na mój gust ogólnie brzydka, wrzuciłem trzy względne zdjęcia z ponad dwudziestu, uznałem jednak że trzeba się trzymać tematyki, którą sam sobie narzucam, więc CbyGT jest
Przyznam się, że po zobaczeniu pierwszego zdjęcia, sesja będzie o Maździe 787B, no ale cóż. Mam do niej pewien sentyment... Ale nic, wróćmy do sedna. Nie jeździłem RedBullem, ale musi być genialne. Podobny poziom prezentują zdjęcia o nim. I to uchwycenie Escudo. Komentarz do tego zdjęcia wywołuje serię wspomnień i wzruszeń. A co do Citroena. Dlaczego niefotogeniczny? Ładny nawet jest. A jeszcze z tą zabudową, drapieżnie podkreśla swój charakter. Jeśli ktoś ma tu być niefotogeniczny, to tylko ja :wink: .
sesja daje po gałach ładnie ci to wychodzi a nawet rewelacyjnie red bull na pierwszych 3 fotkach jest genialny, a cytrna naprawde dobra. Nie zgodze się, że jest niefotogeniczna. Na zdjęciach wyszła bardzo dobrze to jest samochód z charakerem o agresywnym zacięciu prezentuję się wyśmienicie.
A-Spec - 35lvl B-Spec - 35lvl License Test: 60 Gold
Kontroler: Pad SIXAXIS Login PSN - Andrzej_87 My Photo Mode
Co do Cytrynki to o gustach się nie dyskutuje ponoć Jednym się podoba, innym nie, proste
NR7 - jak to zobaczyłem to.. masahuku A dwójeczka mnie intryguje
Raf Ty schodzisz ze zdjęciami na psy? jeszcze sporo wody w wiśle upłynie zanim będę mógł mieć choć w połowie takie pro w galerii co u Ciebie <wazelina_mode_off>
Komentarz