Twoje "średnio" to poziom nieosiągalny dla większości tutejszych galerianów (w tym dla mnie) więc z wielką przyjemnością oglądam takie twoje "średniaki" Dawaj ich więcej
rorschach, zapraszam Ciebie i wszystkich na konkurs Mercedes-Benz photomode. Chce jeszcze dodać że najlepsza fotka będzie wynagrodzona główną nagrodą która jest 'niespodzianką' nawet ja nie wiem co. MB bezpośrednio ją do zwycięzcy wyśle.
Po bardzo długiej przerwie, która wynikła z powiększania mi się rodziny, wracam i znów zamęczę Wasze gałki oczne moimi beznadziejnymi aspiracjami na fotografa, czyli fotki gt 5, przed Państwem: Skyline, jeden C4 (jak zawsze u mnie, ta furka jest bombowa), a z nich wszystkich najszybszy , najwspanialszy i w ogóle rewelacyjny Fiat Pińcet
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Rorschach jr. w fotelu prawie-że-kubełkowym jako ciekawostka
chyba się trochę pozmieniało od mojej ostatniej wizyty tutaj, bo nie ogarniam za bardzo czemu zdjęcia duże na podglądzie mam, chyba z racji tego, że uploaduję je z telefonu jak dostanę się do kompa poprawię to, tymczasem miłego oglądania
“Jeżeli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz zbyt wolno”
:mrgreen: Rorschach wrócił !! :mrgreen:
Stary super że w rodzinie wszystko w porządku, cieszę się naprawdę
A wrzut? Oczywiście trzyma poziom, GT-R ma klimat, ale jednak C4 bije go o 2 długości, jest debeściakiem tej sesji.
Tylko pytanie mam - cóż to za psujące efekt ząbki na autach?
Komentarz