Kilka zdjęć ode mnie.
PHOTOTRAVEL - zdjęcia różne i dobre i słabe.
Lotus Esprit V8

Chevrolet Corvette ZR1 (C6) RM - jedno z moich ulubionych aut

W czarnym macie zdjęcia nie powalają.

Dodge Challenger R/T RM '70 - kolejny mój faworyt w puli aut GT5

Mazda RX-8 - ewolucja mojego turniejowego RX-8
Tak zaczynał - nie wiem czemu ale czerwone auta się fatalnie fotografuje.

Tak wyglądał po przemalowaniu na Lagunaseca Blau z palety kolorów BMW i z nowymi felgami.

Aktualnie wygląda tak - z tych zdjęć jestem najbardziej dumny

Mazda Atenza Sport 25Z '07 - moja pucharowa szóstka

Lamborghini Gallardo LP 560-4

Ferrari 512BB '76

Mazda RX-7 Spirit R Type A (FD) '02

Chevrolet Camaro Z28 '69 - kolejne z moich ulubionych aut, bardzo wdzięczny obiekt do fotografowania - na tym aucie rozkminiałem tajniki tuningu w GT5

Honda INTEGRA TYPE R (DC5) RM '04

Chevrolet Camaro SS RM '10 - pomalowany na Gold Tan Metalic z palety kolorów Dodge'a Challengera '70

REPLAY PHOTO
Chevrolet Camaro Z28 '69 - jeszcze więcej Camaro. Oto co się dzieje jak Tuning ogranicza się tylko do podnoszenia mocy pomijając "zbędne" pierdoły jak dyfry, skrzynie biegów czy zawieszenie. Po wciśnięciu gazu auto jedzie jak skuter - jednostajne przyspieszenie w akompaniamencie stałych obrotów w okolicy odcięcia i kupa dymu z tyłu.

Dodge Challenger R/T RM '70 - kilka fotek z turnieju amerykańskich aut historycznych

Mazda RX-8 Type S '07

Lotus Esprit V8

Chevrolet Corvette ZR1 (C6) RM - zdjęcia z jednego z tysiąca przejazdów Indy w American Championship.

Zdaję sobie sprawę że większość zdjęć jest podłej jakości ale myślę że znajdziecie też coś co Wam się spodoba.
PHOTOTRAVEL - zdjęcia różne i dobre i słabe.
Lotus Esprit V8

Chevrolet Corvette ZR1 (C6) RM - jedno z moich ulubionych aut

W czarnym macie zdjęcia nie powalają.

Dodge Challenger R/T RM '70 - kolejny mój faworyt w puli aut GT5

Mazda RX-8 - ewolucja mojego turniejowego RX-8
Tak zaczynał - nie wiem czemu ale czerwone auta się fatalnie fotografuje.

Tak wyglądał po przemalowaniu na Lagunaseca Blau z palety kolorów BMW i z nowymi felgami.

Aktualnie wygląda tak - z tych zdjęć jestem najbardziej dumny

Mazda Atenza Sport 25Z '07 - moja pucharowa szóstka

Lamborghini Gallardo LP 560-4

Ferrari 512BB '76

Mazda RX-7 Spirit R Type A (FD) '02

Chevrolet Camaro Z28 '69 - kolejne z moich ulubionych aut, bardzo wdzięczny obiekt do fotografowania - na tym aucie rozkminiałem tajniki tuningu w GT5

Honda INTEGRA TYPE R (DC5) RM '04

Chevrolet Camaro SS RM '10 - pomalowany na Gold Tan Metalic z palety kolorów Dodge'a Challengera '70

REPLAY PHOTO
Chevrolet Camaro Z28 '69 - jeszcze więcej Camaro. Oto co się dzieje jak Tuning ogranicza się tylko do podnoszenia mocy pomijając "zbędne" pierdoły jak dyfry, skrzynie biegów czy zawieszenie. Po wciśnięciu gazu auto jedzie jak skuter - jednostajne przyspieszenie w akompaniamencie stałych obrotów w okolicy odcięcia i kupa dymu z tyłu.

Dodge Challenger R/T RM '70 - kilka fotek z turnieju amerykańskich aut historycznych

Mazda RX-8 Type S '07

Lotus Esprit V8

Chevrolet Corvette ZR1 (C6) RM - zdjęcia z jednego z tysiąca przejazdów Indy w American Championship.

Zdaję sobie sprawę że większość zdjęć jest podłej jakości ale myślę że znajdziecie też coś co Wam się spodoba.
Komentarz